noooo....kamoska a ja sme boli na 1.svatom prijmani a ona zo srandy vravi ze sa mam hanbit za to ze TERAZ nechodim do kostola...co si myslite...myslite ze nejake deco co bolo v r.2002 na primani teraz chodi do kostola?????
no newem sak preco do kostola nechodis vies kolkych peknych chlapcov som tam videla a jeden sa podobal aj na Pa..heh a nebol to on heh?mno v kazdom pripade,,,....
noo uprimne toto by som mala na haaku.. jednu poznaamku.. ja som bola naprijimanii v roku 1998 abo 9?? uz si nepamatam ale nechodim tam preto bo nie som katoliik uz..
comka!!!!!no uz len ON by chodil do kostola....a Bosorka221 ja to mam tez na haku ale len taq sa pytam kua tuto clowek zalozi diskusiu a uz ho zjebu...dpc
Ja som bol na prijimaní asi v 1993.. ..a na SŠ v praváku na nábožku sa nás furt pýtal farar, kedy ste boli naposledy v kostole..každý pred týždňom, mesiacom..a ja pred cca 10 rokmi.. ..tak mi tam vždy kázal polovicu hodiny..
Ja som bola v kostole na 24.12 kazdy rok tak chodim.. obcas si povieme ze by trebaloist, ale ked dieme tak zaspime, zabudneme a nerobime z taku toho vedu a vy dve
ja chodim do toho kostola asi len na velku noc s mamimou rodinou a jej teta nam vzdy powie ze neist do kostola minimalne jednu nedelu je smrtelny hriech...to by som uz uz bola mrtwa aj rozlozena..
som krstena aj birmovana (pri krste,velmi som na vyber nemala)...bola som na 1. svatom z presvedcenia,ze tak urobim radost babke,ktora je velmi veriaca a ktora ma stale nutila... ale v boha som neverila a ani neverim
mam kamosku ktora ma silnu vieru v boha,ale je proti cirkvi...ta takisto do kostola nechodi
poznam osobu,ktora je v kostole kazdu nedelu(koli mame),ale neveri...aspon to tvrdi (ja do jeho hlavy nevidim,musia mi postacit jeho tvrdenia)
podla mna nie je dolezite ci si bol v kostole a kedy naposledy...ide o to ci veris
a ty,Blink182fan...ked sa ti moja diskusia nepaci taq chod nadawat do inej diskusie joj taqych ludi milujem...slow debilnych to ma na rozdawanie ale rozumu..o tom len sniwat moze
Comka sak ked chces ist na spoved ta chod a nepozeraj na to co vravia ostatny. A ked nevidis dovod a potrebu tam ist ta kychaj na to. :p Ake jednoduche
ufon a vidis neco ine??je to tak sme veriace ale dlabeme na to ako je to mozne?alebo skor tyyyy dlabes na to a na to s tym smiechom heh mno rad:ked sa smejes nechod blizko cesty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mam kamosku ktora ma silnu vieru v boha,ale je proti cirkvi...ta takisto do kostola nechodi
poznam osobu,ktora je v kostole kazdu nedelu(koli mame),ale neveri...aspon to tvrdi (ja do jeho hlavy nevidim,musia mi postacit jeho tvrdenia)
podla mna nie je dolezite ci si bol v kostole a kedy naposledy...ide o to ci veris