inak nemalo by byt "panovi" a nie "panu"? lebo neviem, ci mam teraz klamlivy dojem, alebo je to tak naozaj, ale vidi sa mi, ze "pánu" v lokáli sa pouziva len v "Pánu Bohu"
@pissoff a co, ze ma VŠ? To ako svedci o com? Ze je inteligentny? Ze je mudry? Ze je co? Na Slovensku nie je VŠ dokazom nicoho, je to skor "moda", pripadne otcovska laska a pri par jedincoch aj daky prinos pre spolocnost.
paci sa mi na nom to, ze je jediny clovek v republike , ktory nasiel na ciganov recept, a to taky, ze sa s nimi jednoducho netreba srat
nepaci sa mi nom: ze ten recept nepouziva tak, aby sme konecne mohli vyjst von bez obav , aby nam nekvicali cigani na namesti, aby sa ludia v okoli ciganov nemuseli odstahovavat a dalsie zle veci s nimi suvisiace...teda vsetky veci snimi suvisiace
a nadavaju na neho len ti, ktorym ciganim este ziadnu vec neudrbali , neovalili po hlave nikoho z jeho okolia, nebranili mu vo volnom pohybe po meste atd...
Aspoň majú pred nim Cigáni rešpekt..dokonca som čítal, že keď majú mať niekde protest, tak Cigáni poupratujú, ukryjú sa v lese a ke´d sa vrátia, tak občania majú aspoň na 2 dni pokoj
priamo na namesti tri hojnopocetne rodiny, este obyvaju samostatnu ulicu, tiez su roztruseni po azylaku, ti byvaju aj casto v tv, bo tam palia televyzory atd... potom este pri nemocnici a male rodiny po celom meste
Mne neprekaza. Je malo ludi co nakrici, svoj nazor do megafonu. U nas je vacsinou kazdy ticho, potom to tak aj vyzera.
--
@16 suhlas. Zial takto to u nas vyzera s vysokoskolsky vzdelanymi. A najvacsi priekopnici su bakalari s Bc. v OP, Bc. vo VP, Bc. na zvonceku, Bc. vsade . . . normalne ak taku osobu clovek zbada, oplati sa otocit a utekat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inak je to kus debila, ktorého uznávajú ešte väčší debili jak je on
@pissoff ty si ešte asi nezistil, že to, či má človek vysokú školu alebo nie, neurčuje, či je sprostý alebo nie. On vysokú má a sprostý je, vidíš!
nepaci sa mi nom: ze ten recept nepouziva tak, aby sme konecne mohli vyjst von bez obav , aby nam nekvicali cigani na namesti, aby sa ludia v okoli ciganov nemuseli odstahovavat a dalsie zle veci s nimi suvisiace...teda vsetky veci snimi suvisiace
priamo na namesti tri hojnopocetne rodiny, este obyvaju samostatnu ulicu, tiez su roztruseni po azylaku, ti byvaju aj casto v tv, bo tam palia televyzory atd... potom este pri nemocnici a male rodiny po celom meste
--
@16 suhlas. Zial takto to u nas vyzera s vysokoskolsky vzdelanymi. A najvacsi priekopnici su bakalari s Bc. v OP, Bc. vo VP, Bc. na zvonceku, Bc. vsade . . . normalne ak taku osobu clovek zbada, oplati sa otocit a utekat.
--
Zabudol som na Ing. s ekonomickou v Zvtps . . . to uz nie len utekat, ale aj kluckovat.
:p