Nezda sa vam ze z nicoho nic je na verejnosti tirsto tisic rovnych siltov triciek dlhych ako nocne kosele a gati spustenych az po clenky ??? ... Preco si mlady myslia ze ked zacnu pocuvat slovensky hip hop tak su zrazu "drsny" ... aky zmysel ma hudba typu
Toto tu vravim furt a kazdemu. Jeden debilko sa zacne predvadzat a vsetci jak stado volov za nim. To su tie bezmozgoidne typy ludi, ktori nemaju vlastny nazor, potrebuju si tak dokazovat svoju menejcennost.
táto téma tu už bola párkrát diskutovaná. Odporúčam blogy Cts_w - shit hop atď.
Môj názor je jasný. Slovenská pseudo hiphopová komunita sa tvári drsne ako ich "vzory" Poldolár a jemu podobný. Základom každého HipHopového klipu je niekoľko sporo odetých dievčat ktoré natriasajú svoje zadky aj predky pri hudbe a textoch štýlu"teraz pustím furt ten istý sample dookola ponadávam si na Táslera, alebo Fica a som cool k...t. Drsňácky reper. Proti ľuďom ktorí poznajú začiatky tejto kultúry, ako to všetko začalo atď nič nemám tí sa tomu zrejme aj rozumejú, ale nerozumiem 14-15 ročným deckám, ktoré prepadli tomuto boomu. Pre pár rokmi tu bolo Horkýžeslíže, Iné Kafe( na ktorom som chvíľu frčal aj ja-13ročný) ešte predtým tublatanka, Depeche Mode Michal David a jeho céčka. Vždy sa zjaví niekto koho chcú ostatní napodobňovať...Osobne niesom proti tomu, ale už roky sa držím viacmenej tej istej všehochuti žánrov...pekne obchádzajúc hiphop...
Cii more ... som ani necakal ze nekto s normal nazorom sa aj prejavy ... som tu totiz dosti novy ... a ten blog Cts_w - shit hop atď. isto pozrem ... btw ... A aky je vas nazor na techno a fsetky tie pod styli (bo stale pocuvam ze techno nieje to iste ako neaky trance house schranz a podobne ... nevyznam sa v tom bo sa mi to zda dosti podobne secko) ??? ... Je to docela zaujimave ked sa na to tancuje na party alebo podobne ... ale pocuvat to len tak doma ??? ... sak ta hudba bez pointy ... a teraz ma napadlo ze jake maju tie techno veci aj strasne huste nazvy ktore ju maju "vystihovat" (to len tak trochu off topic na zaver )
ja hiphop nemusim, ale techno maaaam moc moc rada, tiez sice neviem tie rozdiely v trance a house a inych podstyloch, ale podla mna na tom nie je nic zle pocuvat to aj doma, mne sa to paci, tak to pocuvam takmer vzdy aj cestou do skoly, mna to vzdy tak nabije a mam potom viac chuti do zivota, al eten hiphop mi nic nedava, hlavne slovensky, je to take suche o nicom,ale snazim sa chapat tych, co tu hudbu robia, ze co sa tym snazia naznacit, ale akosi mi nedochadza, tak sorry,
ale ved proti gustu ziaden disputat, tak nech si to uznava kto chce
Hej, ja pocuvam hip_hop a viobec sa mi nezda ze by so bola nejak drna za to...a nechapem co do tohokazdy skacete...sa uz uvedomte...nech si kazdy robi to co chce a nech kazdy pocuva to co chce nemyslis GAZDO???... dajte pokoj picovinam a starajte sa o seba..tieto fora su coraz viac primitivnejsie...!!!
No ak do toho vsetci skacu tak na tom nieco bude vsak cely slovensky a vlasne hip-hop po celom svete je uplne o tom istom-melodia ako z riekanky cely cas dookola k tomu co najviac nadavok v 1 vete semtam do toho dat daky rym-ak sa podari a pomedzito sa pochvalit aky je riadny "kaapo" ze vsetky tie polovyzlecene trubky co okolo neho "tancuju" ho chcu a ziadny iny raper nanho nema...tak nech niekto netvrdi ze v tom je nejaka hlboka myslienka lebo nie je. a tiez nepochopim ako toto niekto moze pocuvat len tak doma...proste pustim si cd na relax a daky pako s velkym brusiskom si tam zacne nadavat -no nechapem... pripadne techno alebo drum alebo dj tiesto sak ak by som toto pocuvala doma tak mi z toho strihne dookola tuc tuc tuc... co je na tom dobre???
Nikol11 ... po prve ... staci ked svoj nazor napises raz ... a po druhe ... kludne si pocuvaj co chces sak ja ti to neberiem ... len by som rad vedel co ti dava hip hop ... ja som v tych textoch totiz este nepocl nieco co by ma "chytilo za srdce" ... tak pls napis ake pozitiva ma ta hudba
Tak aj mne príde hiphop oničom presne jak to vystihla lala... a k tomu technu niekedy na mna pride ze to potrebujem... ako nie take tvrde... ale ja mam CD a mam tam techno aj disko a strieda sa to a je to taka prijemna hudba pri ktorej sa mi dobre robi... Ale ja pocuvam velky okruh som prisposobiva ale hiphopu som sa nikdy neprisposobila ani metalu veľmi. Hlave techno disko a Franz ferdinand (brachova skupina)
sabica: ... metal sa rozdeluje na mrte vela podstylov ... a ani ja nemsim vsetky tieto styli ... napriklad taky death metal alebo black metal ... to uz je dosti huste aj na mna ... jak nedokazem rozoznat slova ktore "spievaju" tak to nepocuvam ... ale mnohe podstyli su genialne ... napriklad system of a down ... to je tusim nu metal ... niektore ich texty su fakt ze huste ... nutia ta nad niecim rozmyslat a tak ... preto sa mi zda techno len taka tanecna hudba ... ze nic viac ona vlastne ani nedava
To gazda: pre man velke + ma to ze...ako jebnuta sa ani nezastavim..lebo Nikola tam to a hen to...a ked sa chcem poriasdne vyburit tak si zapnem hip-hop..a ponadavam na kazdeho na koho sa len da...
A este aj text...mozno niekto v tom nepocuje nic..a niekto v tom pocuje omnoho viac..taktze toto ti uz neviem vysvetlit ze preco to tak je, ale je to tak...ja si napriklad neviem predstavit ze by som pocuvala metal,alebo ja neviem co... ;o)
For all (ale hlavne pre Nikol) : ...Pls poslite mi nekto text neakej duchaplnej hip hopovej pesnicky ... hudba ani nemusi byt bo tu si f poho aj domyslim ... len chcem vediet ci naozaj moze mat hip hop aj normalny text ...
ja dokazem ist jeden vikend na techno party a uplne paradne si nato zatancovat..a druhy vikend na hip-hop a tiez uplna parada...a aj v style techno najdem pesnicky co ma chytia za srdce a aj v hip-hope ...ale doma pocuvat to radsej nejaké pianko..ze proklínám tie tvoje usta proklinám.. D
Mno ja pocuvam veci typu Muse, Sum 41, Rage Against The Machine, ale niekedy ked proste mam chut alebo naladu tak si pustim aj ten nejaky hip-hop ... Ale tiez niekedy neviem pochopit ten flame ... nech si kazdy pocuva co chce a co sa mu paci a nech sa nestara do druhych ...
Birkoff: Jou jou niga ... Fsetci sa terazky stanme ciernymi ... A ako vravi moj cierny brat .. keby si bol cierny nestalo by sa ti to ... jou jou ... a ostan cierny .. the koniec
Tiez mam na to taky nazor ako Gazdo a spol. Ta dnesna mladez ide dolu vodou
Vcera mi na pokeci napisal jeden 15-rocny typek nieco taketo: "Ty na tej fotke vyzeras ako skurveny kus kokota, ako Mikulas a mas oblecenie ako hovado!" /neviem ho presne citovat ale nieco take to bolo./ On samozrejme fotku ani nemal, ale odpisal som mu, ze aspon nie som ako nagelovany diskofil s 10-timi retíazkami a bielej bunde.
A on na to: "A preco sa tak neoblecies? Nemas na to peniaze?"
Tak z toho som uz nemohol... jeden idiot si proste mysli, ze jedine taky "lifestyle" je "dobry". A s tym hip-hopom to je podla mna podobne. NEVRAVIM ZE VSETCI, ale stavim sa ze vacsina ludi, co to pocuvaju, zvlast ten slovensky, to pocuvaju preto, ze by to mali pocuvat a obliekaju sa tak lebo by sa tak mali obliekat. A nie preto, ze sa im to paci, naplna ich to, ze to v sebe tak citia.
No neviem ci by bolo lepsie keby ten slovensky hip hop v sebe citili ale urcite by to bolo presvedcivejsie ako ked sa tvaria ze na tom ficia cely zivot pritom polovica este pred par rokmi si dookola pustala ine kafe a ja neviem horkyze slize..no a teraz je v mode preistotu hip hop..takze kazdy riadny frajer vymeni tricko ine kafe za velku bundu a 2 kilovu retaz a kazdeho bude presviedcat ze od narodenia chcel byt MC alebo raper... a najvtipnejsie je ked nejaky riadny raper pocuva okrem nasej skvelej hip hopovej sceny aj dajme tomu 50 centa a snoop doga a bohviekoho este,po anglicky nevie ani zatat nevie o com sa v skladbe toci ale hlavne ze jemu ta hudba dava velmi vela a je v tom velmi hlboky zmysel a neviem co este..
Nik sa uz nechce vyjadrit k tejto teme ??? ... Bo hip hopery dostali dosti nalozene (nee ze by ma to neako netesilo )... tak vyjadrite aj ostatny svoj nazor ... a nikol11 ... nee ze budes pisat pod inym nickom len aby si nazbierala body pre hip hop
nemyslim si, ze kazdy kto pocuva hip-hop ide len s dobou.
ja ho uz pocuvam od cias ked verejnost na Slovensku z 80% vobec nevedela o co ide...a nepotrebujem sa k tomu prisposobovat stylom obliekania a je vela ludi co to tiez nepotrebuju...
to, ze riesis 10 rocne deti co sa chcu silou mocou udrzat v nejakej tej ich "bande" nekomentujem lebo ti o 2 roky(ked pride nieco ine)nebudu vediet co je to hh...
Nikol: pekne spamujes ... ale neva aspom ma teraz moje forum mrte vela prispevkov ... Uz som si ta pridal do icq ... ale neviem kedy budem najblizsie online bo na mna leze zas raz neaka ta zakerna choroba ... bleeeeeeeee
Schottimka: ... Ja netvrdim ze fsetci co pocuvaju hip hop su jelita ... len ma v poslednej dobe dosti irituje ked fsade vidim telata co si o sebe myslia ze su najsam vatsi a podobne (btw ... aj v nadpise mas obsahovy zamer tohto fora) ... nejde mi iba o kritizovanie hip hopu ... chcem totz aj vedet aky je nazor tych co ho pocuvaju a podobne ... a hlavne tych co ho pocuvaju uz dlho ... sice som nemyslel ze taky sa tu vobec najdu
To gazdo k prispevku c.9: Vysvetli mi, ako mozes povedat, resp. napisat, ze si nepocul nic, co ta "chytilo za srdce" zo SVK HH, ked t ani nepocuvas a nadavas na to... Pocul si piesen Moja Reč - Venom??? no??tak si t vypocuj a a az potom picuj... =P
Ninusha : Pocul som dosti vela kadejakych slovenskych hh pesniciek a fakt ze mi stacilo ... nevidim ziadny dovod aby som pocuval fsetky len aby som zistil ci ma aspom jedna neaky hlbsi zmysel ... A aj pre to som zalozil totok forum ... Chcem totiz vedet ci take pesnicky vobec aj existuju ...
Ninusha:jj Venom je dobra vec...aj Nie si sama...aj ked to az moc chyti..take smutne ale pekne...ale MR sa tento album fakt, ze podaril je tam uplne minimum ciernych miest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Môj názor je jasný. Slovenská pseudo hiphopová komunita sa tvári drsne ako ich "vzory" Poldolár a jemu podobný. Základom každého HipHopového klipu je niekoľko sporo odetých dievčat ktoré natriasajú svoje zadky aj predky pri hudbe a textoch štýlu"teraz pustím furt ten istý sample dookola ponadávam si na Táslera, alebo Fica a som cool k...t. Drsňácky reper. Proti ľuďom ktorí poznajú začiatky tejto kultúry, ako to všetko začalo atď nič nemám tí sa tomu zrejme aj rozumejú, ale nerozumiem 14-15 ročným deckám, ktoré prepadli tomuto boomu. Pre pár rokmi tu bolo Horkýžeslíže, Iné Kafe( na ktorom som chvíľu frčal aj ja-13ročný) ešte predtým tublatanka, Depeche Mode Michal David a jeho céčka. Vždy sa zjaví niekto koho chcú ostatní napodobňovať...Osobne niesom proti tomu, ale už roky sa držím viacmenej tej istej všehochuti žánrov...pekne obchádzajúc hiphop...
ale ved proti gustu ziaden disputat, tak nech si to uznava kto chce
Inak "Become a ganxta yeah!"
Hey nigga. Smažka look je záležitost minulý sezóny, teď to chce něco krutě vykůlovanýho. Je čas změnit imič, bratře.
» www.dfens-cz.com/view.php?cisloc...
Vcera mi na pokeci napisal jeden 15-rocny typek nieco taketo: "Ty na tej fotke vyzeras ako skurveny kus kokota, ako Mikulas a mas oblecenie ako hovado!" /neviem ho presne citovat ale nieco take to bolo./ On samozrejme fotku ani nemal, ale odpisal som mu, ze aspon nie som ako nagelovany diskofil s 10-timi retíazkami a bielej bunde.
A on na to: "A preco sa tak neoblecies? Nemas na to peniaze?"
Tak z toho som uz nemohol... jeden idiot si proste mysli, ze jedine taky "lifestyle" je "dobry". A s tym hip-hopom to je podla mna podobne. NEVRAVIM ZE VSETCI, ale stavim sa ze vacsina ludi, co to pocuvaju, zvlast ten slovensky, to pocuvaju preto, ze by to mali pocuvat a obliekaju sa tak lebo by sa tak mali obliekat. A nie preto, ze sa im to paci, naplna ich to, ze to v sebe tak citia.
To Nikol11 ... keby si cekla moj profil zistiz ze tam mam napisane cislo mojho ICQ ... (287-938-706)
To Lala ... Mas u mna dalsie mega velke +
ja ho uz pocuvam od cias ked verejnost na Slovensku z 80% vobec nevedela o co ide...a nepotrebujem sa k tomu prisposobovat stylom obliekania a je vela ludi co to tiez nepotrebuju...
to, ze riesis 10 rocne deti co sa chcu silou mocou udrzat v nejakej tej ich "bande" nekomentujem lebo ti o 2 roky(ked pride nieco ine)nebudu vediet co je to hh...
Schottimka: ... Ja netvrdim ze fsetci co pocuvaju hip hop su jelita ... len ma v poslednej dobe dosti irituje ked fsade vidim telata co si o sebe myslia ze su najsam vatsi a podobne (btw ... aj v nadpise mas obsahovy zamer tohto fora) ... nejde mi iba o kritizovanie hip hopu ... chcem totz aj vedet aky je nazor tych co ho pocuvaju a podobne ... a hlavne tych co ho pocuvaju uz dlho ... sice som nemyslel ze taky sa tu vobec najdu
no este by si tvrdil, ze som jelito by si videl potom
A ja neporusujem autorske prava... ;o) iba niekdy..