cafte stalo sa to predvčerom poviem vam to od začiatku: bolo asi 02:00HOD nad ranom a ja som si pisal s kamošom cez skype a on my napísal ci si nepôjdem zafajcit a ja na to "jasne stretneme sa vonka" tak som išiel vonka stretli sme sa kecali sme a mna nap
Pokiaľ by som ja ukradol ocovi auto tak tu už nepíšem pretože by som už bôl niekde v detskom domove z odtrhnutými obidvoma rukami Preto také veci radšej ani neskúšam Ako by si si to vyžehlil to ti neviem povedať pretože si spravil dosť velú chybu na ktorú sa len tak ľahko nezabúda... ale čas všetko vyrieši...
byt tvojim otcom tak ta na fleku asi zabijem. to je čo dpc brat rodicom auto bez dovolenia? ty si nanho zarobil? tvoje je? jake mas kurva pravo nekomu len tak brat auto? Tak ti treba
A ty sa este cudujes? Si ty normalny? By si sa inak zabaval keby fotrik zavola policiu ze mu auto ukradli a teba by capla hliadka... Nuz co si si navaril to si aj zjedz, nemas robit picoviny. V zivote by som si nedovolil zobrat otcove auto bez jeho vedomia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
urobiš pičovinu a si nasratý že ti za to nadávajú...
kde žiješ? Spadni naspať na zem