Este som nikdy nic neukradla, ale ked som bola este uplne mala, tak som mala raz take pokusenie iba aby som si dokazala, ze viem nieco zobrat bez toho aby na to prisli. Alebo nejak tak, nechapem svoje vtedajsie myslienkove pochody
ked som bola mala... asi prvacka alebo druhacka na ZS, som slohla nejaky kamienok kamoske... neprisli mi na to, ale po dvoch dnoch ma to tak stvalo, ze som to sama povedala odvtedy nic
poznám viacero ľudí ktorých chytili kradnúť v hypermarketoch
väčšina z nich kradla alkohol
odviedli si ich dozadu do priestorov bezpečnostnej služby. tam ich nechali vyložiť vrecká, predložiť doklad, pýtali sa na motív, skontrolovali či je tovar poškodený.
ak nebol poškodený tovar, vrátili do predaja, prvo-previnilca postrašili že nabudúce budú policajti a nič z toho. žiadny zápis nikde. ak bol poškodený tovar, museli si to kúpiť. ak na to nemali peniaze, prišli policajti.
Ano bola v Pinku ukradla som naramok a naušnice tetka dosla za mnou a spytala co mam v tom vacku som vytiahla len nausnice ona ze to sa nema bla bla a ze keby to bolo drahsie este o 100sk vola policiu hm mala ma viac rezriet odvtedy nekradnem(prihoda časove pasmo cc 12???) iba matke peniaze občas a spolužiakom perá ....
pri krdezi nie lebo nekradnem..ale raz sme v ziline na vylete pipiali na vstupe a pribehla sbs a zacal sa ku nam spravat ako ku zlodejom....a nic nenasel..ale drzal nas ako ony..a etse ked zisitl ze nic nemame ani buuu ani muuu a etse povedal kamoske ze nech sa menej maluje ze to koli otmu...a mala len spiralu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
väčšina z nich kradla alkohol
odviedli si ich dozadu do priestorov bezpečnostnej služby. tam ich nechali vyložiť vrecká, predložiť doklad, pýtali sa na motív, skontrolovali či je tovar poškodený.
ak nebol poškodený tovar, vrátili do predaja, prvo-previnilca postrašili že nabudúce budú policajti a nič z toho. žiadny zápis nikde. ak bol poškodený tovar, museli si to kúpiť. ak na to nemali peniaze, prišli policajti.