Mám najlepšiu no teda už to akosi opadá ale stále sme dobré kamarátky ale žiarlim na nu...je totiž blondína s velkými modrými očami a všetci chalani idú po nej...ale nejde o chalanov ale vadí mi v tom, že ked sme niekde s nejakými kamarátmi (chalanmi) tak
Niekto tu žiarli na kamarátku čo má chlapcov na každý prsť desať a asi preto, lebo ona nemá. Prosto niekto tu žiarli na vonkajšiu krásu, ktorá je však absolútne nepodstatná.
taký problem sa určite mali viaceré..či sme už boli na jednej alebo na druhej strane.. teraz to bude horšie..puberta...starší chlapci...Ak by to bola naozajstna super kamoška, tak asi to sem nepíšeš..Buď čakaj čo ukáže čas, alebo si najdi inu..
chod na inu strednu.. Podla toho co pises si ona hned najde kamosov, a ty nie, a potom ta bude ponizovat cela partia, nielen ona, a budes mat 4 roky napicu a nevyzeras zrovna ten typ, co sa dokaze na to vysrat a zit si vlastnym svetom a ignorovat ich.. Budes mat z toho riadne depky, ked uz teraz si zufala
@ja8anonym To my veľmi silno, až 100% pripomína jednu moju spolužiačku. Je to najkrajšia baba akú poznám, nebudeme si klamať, no ako sa ona správa ku kamarátkam pred chalanmi, to nie je normálne. Je to jedna vypočítava prehnane inteligentná a falošná mrcha Najhoršie je, že ju väčšina chalanov neprekukne...teda prekukne...ale až neskôr a to už je neskoro Tiež strieda chalanov ako ponožky a pod. Ale netráp sa, takéto baby o 3 roky nebudú také atraktívne, lebo im chýba úprimnosť Nebav sa s ňou, daj sa dokopy z niekým normálnejším, alebo jej jednoducho vysvetli, že takto to ďalej nejde...tiež to vyčítam svoji kamoškám (teda jej najlepším kamoškám) , že prečo to nespravia...
Hm...vôbec sa ti nečudujem ..možno to je sebecké a hnusné a neviem aké ale ja by som tiež nechodila von s babou, ktorá vyzerá tak ako si napísala..a úprimne ťa ľutujem , že ju budeš mať v triede ...
Nieje to potom spravna kamoška.Viem o čom hovorim , poznam takyto pripad. Zažila som ho na vlastnej koži ,a preto Ti radím, ukonči kamarátstvo.Bude to síce boliet, ale nie viac ako ked Ta ona potom skvor, či neskvor odkopne.Prepáč ,že som to takto napísala,ale taka je realita.
na tvoj problém je hned niekolko rieseni ale ja ti napisem len to jedno, lebo viac sa mi nechce....hoď na ňu tvrdý ignore....ja na tvojom mieste by som jej nič nevysvetľovala, veď má sama predsa vedieť ako sa správa a ak si to nevie uvedomiť, tak je to len o dôvod navyše sa s ňou nebaviť....a ty budes mat pokoj a kludne nervy nechapem, ze ta to nenapadlo skor -co si masochista?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pôjdete na strednú, ty si tam nájdeš svoju partiu a ona svoju a budeš mať pokoj
porozpravaj sa s nou v sukromi, povedz jej co ti vadi.
ked to nepomoze, takch ludi je najlepsie si drzat od tela.
vieš aký je to super pocit, vykašlať sa na ľudí, ktorí ti lezú na nervy a si s nimi len z nejakých neurčitých malých dôvodov?
Skvelý. Hlavne ak ti ten človek ničí nervy a zhoršuje náladu.
dnes už kamarátstvo nič neznamená, keď niekto môže takého človeka považovať za kamaráta?
Nie je to kamarátka.
Ak dáš najavo, že nie si len "poskok", dáš najavo, že máš nejaké to sebavedomie, tak aj ostatní si to všimnú.
Ale ak sa správa tak ako by sa kamarátka chovať nemala, tak zbytočne strácaš čas a len si ubližuješ.