takze, tuto diskusiu som urobila preto lebo doma mam dvoch kralovskych pudlov. skoro vsetci "kynologovia" vravia ze pudel = gaucovy a rozmaznany pes. no ja si to nemyslim. robime s tymy nasimy aj agility a ak mam pravdu povedat tak niekedy maju lepsie vys
Ja som vyrastala s pudlíkom...trávila som s ním celé detstvo...Bol to neskutočne inteligentný pes... vždy ma chodil odprevádzať do školy a sám sa vracal späť...vždy chodil všade so mnou a aj keď sme sa snažili ho donútiť ostať doma nikdy sa nepodarilo. Vždy si našiel nejaký spôsob vďaka ktorému utiekol za mnou. Nemal problém preskočiť aj dvoj metrový plot...keď prechádzal cez cestu vždy sa poctivo pozeral či nejde nejaké auto... proste u mňa to bude vždy môj favorit
Ja nemám, ani nikto z okolia, takže toto plemeno poznám len z výstav, ale celkom sa mi páči, pokým ho majitelia príliš "neprečačkajú". Menej je niekedy viac.
podľa mňa je pučovina, že začali ľudia šľachtiť plemená psov...majú všelijaké vrodené choroby a nedostatky a umierajú mladé, a to všetko len pre estetiku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
:toto je moj pudel:
Mne sa páčia pudlíky, ale bez úprav. Hoci fandím iným psom.