pokial je to udrziavane ako veteran je to pekne pokial je to ale tuningovane tak na to sa nemozem pozerat lebo otras hnus.proste treba vediet co ano a co nie.aj stare auta sa daju tunit nie ale vsetky.a potom ak aj ano tak na trosku iny styl ako tie nove.
a ked uz chce niekto tuningovat ..tak nech to aspon vie, lebo da sa celkom lahko rozpoznat ako kto vie tuningovat bola som na zraze a tam boli haraburdy
@kokinka - ubezpecujem ta ze na slovensku len tazko najdes pekny tuning vyse 90% je len trapotunkov (ludia co sa s tanzia nieco vytunit ale vyzera to viac trapne ako dobre)
@kokinka - ako mne je to fuka nech si s tym ich autom robia co chcu.ale nech necakaju ze budeme vsetci padat do kolien z tych hrciek plastami ovesanych a pod kapotou 40 koni a miesto vyfuku odpadova rura hh akoze z toho nemozem ....tomu uz len nalepit nalepku na zadne sklo ze : NO nejsom megakokot?
@12 hmm akoze okrem mracitok ktore sa tomu vonkoncomnehodia a pozmenej masky nevidim ziadne zmeny ..jaj no spataky z feldy predpokladam rovnako ako palubka....ale jedine co gvitujem ako pozitivnu zmenu je vymena palubky lebo favace maju tu orgos brutal ze skaredu..
@15 ja som to auto iba striekal , vodicová strana bola burána ,dvere stlpik, neni sa moje upravy ... BTW celý interír je felda (inak dost som natom zarobil)
@16 lebo je to nádherné auto idem este jednu asi kupiť 1 za 1000e to bude original stav a tuto co mam bude napodobenina 130rs a troska viac koní pod kapotou
@17 jo jo je mozne to som uz z tej foto vidiet nemohol ale videl som take favace...no neviem ako je to moj osobny nazor ale favace boli asi najskaredsie auto co vyslo od SKODA
jj nadtým som tieš rozmýšlal Ale napokon soms a rozhodol pre tu erku lebo sa dneska jazdia aj amaterske rally natom .A ak pánboch dá tak aj motyka vystrelí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tak to by som si za tie prachy už radšej kúpila poriadne auto.
furt to niekto obdivuje
takto bude vyzerat asi ta moja RSka ....a ta druhá bude uplne povodný stav ,nablískaná ... ešte planujem octaviu staru kúpiť ... len treba LOVE
» www.skoda110r.cz/photo.php?aid=6...
chuderka...