som na Facebooku a pozriem sa z okna a vidim pekna počasie..pojdem sa prejsť zo psikom a potom pridem domov a zase sedim za PC...nemate dajake napady čo take dobre sa da robiť v takom počasi? mam vyčitky že sedim zavrety v izbe ked vonku je tak krasne
Korcule, prechadzka na zmrzlinu, ine druhy sportu? Kupanie sa napriklad. Alebo sa len niekam zobrat, hodit deku na travnik do tiena a oddychovat. Pripadne k nejakemu kamaratovi/kamaratke kto ma zahradu alebo dvor. Podla mna je dost moznosti. Ak sa moc nudis, mozes mi prist oberat marhule a ceresne a kopec inych veci, ktore nestiham.
my Korcule/volejbal/bedminton, kupalisko/jazero/bazen( mame aj doma), priroda opekat (nepodpalit)/grilovat, lezat na deke citat knihy/pocuvat hudbu, so sestrou mame specialne zaluby, nakupit co najviac nanukov a co najrychlejsie zjest, ale najcastejsie strcit sa do garaze a preckat az do vecera lebo doma a vonku je neskutocne teplo...atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
stretnite sa a dajte návrhy komu sa čo chce
to je taky problem?
upeč si kolač