Poradíte mi nejakú stránku(neviem ju nájsť) kde postupne po krokoch je rozpísané ako napr. nakresliť osobu a potom z toho vznikne aka je vaša povaha atd.
Alebo ak poznáte niečo podobné napíšte určiťe to bude zaujímať aj ostatných
Ja som len počula, že aj spôsob kresby stromu je nejaký psychotest. Ale teda ja moc týmto veciam neverím. Ja som celkovo dosť nedôverčivá voči psychológii Ako jasné, že niečo na tom bude, ale neviem to považovať za až tak exaktnú vedu a tým pádom tomu veľmi nedôverujem.
@chocolatemartina To je jasné, ja by som si to tiež vyskúšala. Len niektorí podporovatelia psychológie sú presvedčení, ako veľmi sú všetky tieto testy účinné (napr. aj tie machule atramentové), ale ja by som to nevidela až tak jednoznačne. Tým nevravím, že to nefunguje, len je podľa mňa otázne aj u koho a do akej miery.
v tých kresbách sa odrážajú vaše pocity a osobnosť....mne dávali tento test, nakresliť strom, seba a ženu...a ty podvedome alebo možno aj vedome, nie som psychológ nakreslíš vlastne seba pretransformovanú do stromu....keby som mal čas, opísal by som tie kresby a čo je na tom pravdy
Tu som našla ten strom Ale netuším, či to má vôbec aj niečo spoločné s tým oficiálnym psychotestom. » quizly.io/quiz/draw-tree-...
A vyšlo mi toto (tak na 50 percent pravda, zhruba ako priemerný horoskop)
You are… Realistic!
According to your tree, you are the realistic type! You are practical, solution-oriented when it comes to facing a difficulty and quite stable in life. Even if you had a painful past experience, you’re generally satisfied with life and happy with what you've got. Realistic people are intelligent, easily adaptable and analytic when it comes to breaking down a problem. You've got a down-to-earth personality and enjoy your time alone that might make you appear mysterious and attractive to others. The careful planner and well-organized part in you makes you feel inferior when things don’t go your way, so stop critiquing yourself so much, you’re almost perfect!
@deadlyliving No ja neviem, minule sme sa o tom s kamoškou rozprávali. Že keď sme biologičky, tak sa hlavne snažíme ten strom nakresliť čo najviac anatomicky správne. Ale ak ti vyjde čas, tak určite sem k tomu niečo napíš Ako ja nevravím, že to nie je zaujímavé, len... Som aj dosť nedôverčivá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» quizly.io/quiz/draw-tree-...
A vyšlo mi toto (tak na 50 percent pravda, zhruba ako priemerný horoskop)
You are… Realistic!
According to your tree, you are the realistic type! You are practical, solution-oriented when it comes to facing a difficulty and quite stable in life. Even if you had a painful past experience, you’re generally satisfied with life and happy with what you've got. Realistic people are intelligent, easily adaptable and analytic when it comes to breaking down a problem. You've got a down-to-earth personality and enjoy your time alone that might make you appear mysterious and attractive to others. The careful planner and well-organized part in you makes you feel inferior when things don’t go your way, so stop critiquing yourself so much, you’re almost perfect!