dlhé, krátke na mne eeee a ofina už vôbec, s krátkymi mám vždy 3x viac ako s dlhými, lebo to stojí všeliako a nechce sa to umúdriť a točí sa to a vykrúca pomaly do všetkých svetových strán a nechce to vyzerať normálne a dlhé len očešem a nechám pustené, dám do vrkoča, vypnem a hotovo, všetko je na svojom mieste
tak na dievčatách sa mi vždy viac páčia dlhé vlasy, asi nepoznám nikoho o kom by som si myslela, že má krátke vlasy lepšie ako dlhé.. , ale tak an chlapoch skôr krátke
na mužoch krátke, jednoznačne ,, výnimočne ale fakt len výnimočne, vlasy siahajúce tak do pol krku, lebo si myslím, že to pristane len málo ktorému mužovi... čo sa týka žien som názoru, žeby nemali byť úplne krátke, aby žena nevyzerala ako chalan.... z praktického hľadiska u mňa vedú dlhšie vlasy, kratšie keď som chcela aby vyzerali pekne rozpustené som musela stále žehliť
Ja som za krátke. Teda aspon na mne. Ale aj na ostatnych dievčatach sa mi pačia kratke s takou zarovnanou ofinkou. A na chlapoch také no, aby boli všelijak strapaté a ofinu cez oči treba.
Ja milujem vlasy! Hrám sa s nimi, hladkám ich , milujem keď ma niekto škrabká po hlave a hrá sa mi s vlasmi! Som úchyl na vlasy! A moje vlasy vlastne milujem.
Moje sú v každej dĺžke nechutne náročné na údržbu, aktuálne som vo fáze nekontrolovateľného predlžovania ale na mne skôr asi čím dlhšie, tým lepšie
Na chlapoch sa mi páčia dlhé alebo aspoň polodlhé (ako mali všetci v HP a Ohnivej čaši ) a na ženách kratšie s vesmírnymi ofinkami alebo dllllllllhokánske tmavé husté vlnité lesklé *grcá dúhy*
ja som si chcel teraz nechať dlhšie vlasy, aspoň ako sa nosili za čias komančov. Ale zistil som, že mi to na bokoch strašne odstáva a vlasy mi tam rastú z kože pod pravým uhlom, takže rovno do strán a vyzeral som jak magor. Musel som sa teda ostrihať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja jednoducho musim mat bud dajku ofinu alebo nieco lebo kompletne cele dlhe vlasy mi na sebe pridu strasne onicom
a aj teraz uvazujem ze sa dam ostrihat zasa ale neviem no..
Na chlapoch sa mi páčia dlhé alebo aspoň polodlhé (ako mali všetci v HP a Ohnivej čaši ) a na ženách kratšie s vesmírnymi ofinkami alebo dllllllllhokánske tmavé husté vlnité lesklé *grcá dúhy*