Ahoj potrebujem poradiť... Mala som pohlavný styk s frajerom... po 3 dňoch po styku ma páli a svrbí pošva... a mam občas kŕče v bruchu v pravej časti... mala som aj výtok zo známkami krvi... neviete čo to môže byť ??
@laliabum pravdepodobne infekcia, kvasinky, v horsom pripade pohlavne prenosna choroba..neviem ci ste mali kondom alebo nie. musis ist ku gynekologovi.
@Willbebetter skorej sme mali ochranu a potom neskor sme už nemali ale on sa nespravil potom už a potom cca po hodine sme to robili znovu bez a to sa tiež nespravil do mňa pretože ho vytiahol pred tým než sa spravil a viem to lebo som bola od toho....
@dumbledore wut? co akoze? aj keby moj koment pozostaval z "hovnoritsracka" tak to bude stale malo adekvatne urovni toho 1. trolla, 2. googlit neschopneho alebo 3. pred sexovanim nevzdelavaneho cloveka :> ale tak hanbim sa, mozno uz aj za nadavky sa tu zacne za chvilu bojkotovat ban
Ja už môžem ľudí na tejto stránke akurát tak jeb*ť do hlavy! Snažil som sa pomáhať, ale moje prispevky boli ignorované a ľudia, ktorí mali nejaký problem radšej počúvali hlúposti!
@laliabum Pýtala som sa preto, že niekto môže mať podobné príznaky aj pri bežnej ovulácii. Hm, toto u teba naozaj vyzerá skôr na nejaký zápal. Odporúčam skočiť v pondelok ku gynekológovi, pre istotku.
@nicolkaa ja som si uz viackrat vsimla tvoje take ako to nazvat..."drsne" reakcie, tak preto ten moj koment. akoze bez hodnotenia tvojej osoby lebo na to nemam ani pravo, len mi to k tebe absolutne nepasuje a castokrat mi to pripada uplne zbytocne. to je vsetko a nemyslim to v zlom, len ako postreh.
@willbebetter kde su moje komenty??? wtf? inak hovorim velakrat nevhodne veci, nesnazim sa posobit drsne alebo co, len velakrat nepremyslam nad tym co idem povedat a zas ked to spravim tu mi je to jedno, skor to je vec co mi na mne vadi v realnom zivote :> byvala som horsia a budem lepsia^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@laliabum pravdepodobne infekcia, kvasinky, v horsom pripade pohlavne prenosna choroba..neviem ci ste mali kondom alebo nie. musis ist ku gynekologovi.