dnes je to uz strasne, idem u as do bistra a same decka, zachvilu to na slovensku bude tak ze decka budu starych chlapov vyhanat z krcmi alebo bistra!!
tak zavolaj policiu - krcmar bude mat podzub, a aj deti budu mat podzub. Maloleti tusim ani nemozu vstupit do takych podnikov, ne to este aby im naliali.
to by som tej peknej kracmarke nespravil, ale nemyslim o tom ze naliat im, ale proste sak su tam tie decka kolkokrat castejsie ako stary chlapi, proste ja ked som bol decko, tak to nebolo tak ze som si chodil do krcmy ako domov!!
NORMalka , ako niekto povedal vyssie. Ked vydim v bare plno najebanych deciek, posledneho pol roka normalne zavolame policiu mestsku, povecsinou tam dojdu do pol hodiny, ale porobia tam poriadky, pekne deticky nalozia do auta, a rodicia si pre nich chodia na stanicu.
nechapem preco sa uz nedokazu zabavat ak nie su naliati... nechapem to.. sak najlepsia zabava je ked si ju pamatam ne ?.. trosku divne.. potom aby sa cely tyzden rozpravalo o niecom co sa stalo a dalsi piatok je to odznova... co v piatok.. kazdy den sa to teraz opakuje..
len sa neposerte nie ze by som si to zastaval ale vam nejde o ich dobro vam to len lezie na nervy tak sa vyburujete ako sa da... jasne.. policiu a socialku na nich tie tomu pomozu vsak ? a miesto toho aby sa decko spamatalo z neho stat vychova kriminalnika...
hmm aj u nas v meste to je tak ze ked sa napr. v piatok vecer prejdes po meste tak vsade naliati 14-15 rocni, no ale ta co s nimi , mozno sa spamätaju, len ci nebude neskoro...
zlovkvetinaci: to ale nie je argument... vsetci chcu viac razii viac zakroceni aby mali pokoj ale keby vsetkym zalezalo len na sebe daleko by sme neprisli alkohol im zivot znicit moze a nemusi avsak pobyt v ustave zarucene hej vy to mozete ignorovat nemusi vas to absolutne trapit a moje riesenie ? vacsie pokuty pripadne rok vazania pre tych ktori nalievaju a hned by boli veci v spravnom smere ale nie zobrat sancu neuvedomelim deckam aby sa poucili to riesenie nie je
typek: pokutamy nic nevyriesis..kolko rokov vazenia mozes dostat za drogy? a ludia ich ajtak predavaju a beru..treba ich poriadne vychovat a nie zakazovat veci
lenze alkohol a cigarety su volne dostupne a to ako sa decka spravaju zavisi skor od prostredia v ktorom ziju ako od samotnej vychovy rodicov policia nech si svieti na krcmarov a nie na decka ak dostane krcmar podmienku alebo pokutu 10 000 sk (len priklad) druhy krat si rozmysli ci to este bude riskovat a nieco maloletym preda... s drogami mas pravdu lenze alkohol a cigarety su kontrolovatelnejsie ako kokain a neviem co este .... problem vyrieseny idiot pouceny or za mrezami a decka zachranene aj bez toho aby museli mat nevyhnutne prolemy so zakonom... nie ?
Nie som za to aby pili mladistvý. Mali by na to viac dohliadať. Ked vidím tie detúrence zo základnej jak stoja s flašou v ruke, tak ma prejde chuť a odchádzam. Jeden deň sa to hraje s barbinou a druhý deň má pocit, že ked bude mať flašu v ruke tak bude už DOSPELY alebo ja neviem ani čo to tým deckám dáva. Ale snád dokážem svoje deti vychovať tak, aby mi v 14 rokoch neprišli domov nadraté.
nie je to o vychove ale o prostredi vacsinou ked je decko tzv slusne a vychovane tak byva na dedine 5 km od mesta a dochadza tam do skoly je standart co oci nevidia to neexistuje pripadne zabrat vsetok cas ucenim,a niakou mimoskolskou aktivitou je tiez osvedcena metoda lenze co s takymi ktori nemaju to stastie ze sa narodili do bohatej rodiny a takyto luxus si hold tazko zarabajuci rodicia nemozu dovolit ? problem je v tych co nalievaju do frasa lenze tato super spolocnost vsetko vidi naruby
no tak ako ja sa cudujem ze ich fotrovci vobec pustia .. ty kokos wed to nie je normalne ako ja mam este len 14 a budem mat 15 a do 15 sa ani len neodvazim spitat ci mozem ist do baru a ne ze tam sediet kazdy den ale mylsim ze je to skor o autorite rodicov... ale tak hmm ke dju nekto nema tak smola nech si chodi potom po deti na policiu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
vidiet tam decko nieje vobec ojedinele(aj ked ja sama som este dieta)
v baroch uz nepijem skoro ziadny alkohol,kvoli razii a tak.ani ma to velmi nelaka..