@jemino kedy ako.mala som pausal.nikdy viac...aj ked mozes volat neobmedzene...len potom je pekná faktura-.ako bola u mna... 5 litrov..(este v korunach )
kredit je casto drahsi ako pausal (okrem O2 kde to maju tak zhybridizovane 2in1 a na pausal si mozem zobrat mobil za akciovu cenu, no ja nepretelefonujem cely pausal takze pre mna je kredit aj tak mam O2!
@29 ja mam aj pausal kde chcem (vsade), kedy chcem (kazdy den) a za kolko chcem (kedze naozaj cca tolko za ten mesiac vyyuzijem). A naviac nemusim sa o nic starat
Na Tecku mam viazanost s FIXkou, ale kreditovy som cely. Komu by sa chcelo mat pausal na 8 telefonov? Takto cisla ktore prave nepouzivam necham tak a tie ktore prave potrebujem napcham kreditom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
volania do O2 2sk/min
ostatne siete 4sk/min
je nieco lacnejsie?
ale mám kredit..je to pre mňa dosť výhodné, kedze viac komunikujem mimo slovensko
a je tam vela vyhod a volnych minut
podla mna to je urcite lacnejsie ako kredit a navise kredit treba stale obnovovat lebo prepadne