Jeden typek sa pytal (skor ponukal) na nemenovanej stranke, ze kto nema kredit, ze da zadarmo. Tak som mu zo zvedavosti napisal, ze ja nemam On mi poslal takuto spravu:
posli GO 19155201 na 7604 a ti pride spetna a ti ju posles este ra
kedysi ficalo ze sms zadarmo cez nejake skryte menu nokie cez ktore sa zadavaju kody pre sms zadarmo islo len o nevedomost ludi ze to nebolo skryte menu ale servisne menu
je to somarina...ja som to skusila a stiahlo mi za prvy sms 1 sk a potom mi asi kazdy tyzden stahovalo samo od seba 1 sk potom som tomu chlapovi napisala ze je to blbost a on mi odpisal ze som to asi zle poslala a ze to mam zopakovat a ked to nepojde tak to mam spravit zase...no blbost co potom by mi to stahovalo 2 sk???
Urcite nie som taky naivny, ze by som hned posielal sms na to cislo..Mam dost kreditu, tak ho ani tak nepotrebujem (zatial , len zo zvedavosti Vedel som, ze je to nejaka kravina, len ma zaujimalo, ze co to moze byt. Dik za odpovede
Dopičéé wieTe naCo To jE???????daKy KoKot ta fajN oJebal Bo Ten kod zNaMena RubínY V onLiNe hrE GlaDiaTuS ale pass No...............MnA Uz Takto OjeBaLi.............Tiez......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale musí to byť blbosť, nikdo ti nedá kredit zadarmo. Z čoho by potom žili mobilný operátori?
2 000 000 LIBIER (je jeden z dvoch na celom svete)
a debil uveril tomu a potom sa s tym v skole chvalil. Este doteraz si z neho robime prcu
BIG 8890932