@sandy114 ako ti z toho vyplynulo ze takych ludi odsudzujem ? len nechapem ako sa moze niekto doborovolne nicit. choddia tam skoro vsetky moje kamosky a co odsudzujem ich ? nie. tkaze citaj
@uspavanocka osobne si myslim, ze pri zivote v meste, konzumacii potravin z velkoobchodov, kde kurcata su chovane na rychlo a zelenina striekana vsetkym moznym aby sa nepokazila a ovela viac škodia fajciari, ktori fajcia aj v spolocnosti nefajciarov... cize solarko nie je az take velke zlo
@uspavanocka no to áno, ale v prípade, že sa teda nechceš opáliť. Ja hovorím o opaľovaní. Ak teda nechcem vyzerať ako vápno, mám možnosť buď ísť do solária alebo na slnko. Slnko je dnes oveľa viac škodlivejšie ako solárium, takže radšej to risknem tam.
@uspavanocka este nikdy som v solarku nebola, planovala som tam tohto roku skocit na nejaky ten zaklad opalenia, lebo akonahle skocim na kupalisko/ku jazeru, tak skoncim horsie ako po solarku
@uspavanocka keby si rozmyslala tou hlavickou tak pochopis, ze slnko je dnes tak silne, ze solarko je nic. Na slnku vies byt nekontrolovatelne dlho (pochybujem, ze sa dakto pojde opalovat na 15 minut) zato v solarku si 3 minuty. Teda mas to kontolovane a este sa mozes aj dostatocne chranit. Nie je nic zle. Zle je to ak sa vypekas na slnku 2 hodiny, to je zle. A rakovina? Sorry, ale to je argument. Rakovinu dnes mozes dostat aj z toho, ze zeres tie sracky z hypermarketov. Takze respect pred @darkkizz , ze rozmysla nad tym ako sa co najlepsie chranit.
@uspavanocka ja svojou hlavickou rozmyslam az moc, zato tebe v nej nieco chyba. Keby si nou pohla a daco si o solariach natudovala tak zistits, ze to co ty do seba denn nacpes za picoviny tak oproti tomu je solarium slaba kava.
@hajzelodkosti ja sa stravujem Bio, vsetko doma mame bio tkaze s hentakymi picovinami na mna nechod debilko a ked nevies, tak radsej nic nehovor nez ked masp ovedat debilinu.
@uspavanocka to ti tak verim teraz napises hocico len aby si z toho vysla najlepsie. A aj doma ti mama vari z bio (vsetko)? V skole v jedalni ti davali resp. davaju bio? V restauraci si tiez vypytas bio? Netaraj prosim ta netaraj.
@hajzelodkosti DDDDDDDDDDDDDDD ok dementovi nevysvetlis chod rozmyslat so svojou hlavickou niekam inam a nehovor mi o mne ked o mne ani nevies a medzi tym ako si budes mastit ego tym aky si strasne mudry si mozes dat do googlu solaria a hned asi prvych 10 odkazov mas o ich skodlivosti.
@uspavanocka a ty co o mne vies, ked som dement? Neprotirecis si tak trosku? Odkedy pracujem s internetom a hlavne ma to zivy som dosiel na jednu dolezitu vec, co je na internete je malokedy pravda a ak to je treba vediet posudit zdroj ci je relevantny, takze s tvojimi vysledkami si mozes cistit tie tvoje modne bryle, ktore si videla v dakom americkom klipe. A ano som strasne mudry, mam rozhlad, o vela veci sa zaujimam a to tebe chyba a preto sa tu budes donekonecna byt za svoju vlastne ziadnu pravdu nakolko uz tvoj prvy koment ta odpisal. Chod si dat mrkvu z bio farmy (vies ako funguju bio farmy? Nie? Daj si do google
u babky mala oslava znamena: snicle, 3 salaty, dalsie rezne, parizska torta, strudla a este jeden kolac. plus sote a ryza. dakujem babka, tych 15 kil mozes za mna davat dole ty
aj babka vari bio? Este zo seba rob chvilu debila. Idem kukat film.
@hajzelodkosti sudim ze si dement z toho ako sa vyjadrujes musis hned prejst na utok len aby si si nieco dokazal pri otm si totlane ubohy. ka si nevies svoj nazor vyjadrit normalne, tak radsej drz hubu a pracuj si s internetom. Typicky internetovy uboziak.
A ak musis uz prechadzat na hodnotenie vzhladu, tak tym uz si klesol este nizsie, nez si bol doteraz Daj si fotku nech aj ja posudim tvoju modnu tvar
A hej za svoju pravdu sa bit (ano tam je makke i ) budem lebo je to moj nazor a ziadny trafeny chalanko, ktoreho naplna vyvolavat hadky, mi ho nezmeni.
Proste pravdu nemas. Urazaj si ma kolko chces. Bodka.
@uspavanocka ubohy? Ubohe je to, ze si seres do tej svojej huby ja na utok neprechadazam len ti dokazujem aka si jednoducha a hlupucka. Ked si tak citam tie tvoje stavy mi to pride ako keby som cital profil 14 rocnej teenegerky aaaaaaaaa on ma retweetol to si zabila.
Pravdu si nechaj, ser si do huby dalej a fotku si pozri na zajtra.sk, howgh!
@uspavanocka pozor, nie som pracovnik s netom (aspon sa nauc odlisovat pojmy a dojmy). Ja do solaria nechodim a kto sa spali v solariu uz musi byt totalne hlupy (teda tipujem, ze by si to zvladla so vsetkou ctou). A kto sa bavil o tvojom vzhlade? Okuliare su tvoj vzhlad? Aposn vidno aka si povrchna, ked ides hned riesit vzhlad. A 18? Zly vtip.
fascinuje ma ako sa chytis kazdeho slovicka len aby si mal cim argumentovat zrzau uz som aj povrchna. nuz, tak asi som. len ja som nezacala riesit nic co sa tyka tvojho zivota ani toho kao vyzeras:d zacal si s tym ty, namiesot toho aby si sa vyjadril slusne k teme zacla si hned v provm komente o tom ze nerozmyslam a neviem co. takze kto si serie do huby? hmm..jo si to ty. okuliare patria k vzhladu
a pokial viem chcel si ist pozerat film. napriek tomu ze si ma dost rozosmial, potesilo by ma keby si sa spakoval a dokomentoval
@uspavanocka este raz a pre teba specialne. Neriesil som ako vyzeras, iba to ze sa fotis s okuliarmi, ktore nosi moja 14 rocna suseda a ty mas 18 (ak mas) a to mi pride trosku sorry za vyraz - jebnute. No lebo ty si sa uzasne vyjadrila k teme, boze kde si ty nechala hlavu? Film sa stahuje Suma sumarum cely cas si si srala do huby a to mi staci ty bio pórik. Je mi smiesno, ale to je dobre v taky upsany den.
@uspavanocka nj, decko si a vek to nezmeni. Inak mam 23 pre tvoje sebaukojenie a este si chcela fotky tak v @darkkizz albume ich najdes habadej. Nezabudni komentovat a budem cakat, ked mi dodas zoznam ludi, ktorym umrite sposobilo solarium (prosiiiim, len nepouzivaj google). Budem cakat
Ja sa nevyjadrím k téme, to mám najradšej. Ja by som do solárka nešla ani keby mi za to platili zlatom. Ja som brutálne rada za to, že som biela ako stena a vôbec mi to nevadí. Sto rázy lepšie ako neprirodzene čierna počas zimy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A ak to so soláriom nepreháňaš a máš ozaj kvalitnú kozmetiku, tak je to v pohode.
Samozrejme, že ak niekto chodí do solárka každý deň, tak to už v pohode nebude.
plus @sandy114 spomenula si vela skodlivych veci, tak na co do toho este pridavat solarium?
A preto som začala chodiť do solárka, lebo tam ma nikdy nespáli
u babky mala oslava znamena: snicle, 3 salaty, dalsie rezne, parizska torta, strudla a este jeden kolac. plus sote a ryza. dakujem babka, tych 15 kil mozes za mna davat dole ty
aj babka vari bio? Este zo seba rob chvilu debila. Idem kukat film.
A ak musis uz prechadzat na hodnotenie vzhladu, tak tym uz si klesol este nizsie, nez si bol doteraz Daj si fotku nech aj ja posudim tvoju modnu tvar
A hej za svoju pravdu sa bit (ano tam je makke i ) budem lebo je to moj nazor a ziadny trafeny chalanko, ktoreho naplna vyvolavat hadky, mi ho nezmeni.
Proste pravdu nemas. Urazaj si ma kolko chces. Bodka.
inak si ma teraz totalne dostal este mi prezerat vsetky stavy palec hore ubozko
Pravdu si nechaj, ser si do huby dalej a fotku si pozri na zajtra.sk, howgh!
a? nebudem to hrat na premudrelu umelecky zalozenu intelektualku ako polka birdzu alebo na "pracovnicku s netom"
prosim chod do toho solaria co si tu tak strasne obhajujes, spal sa tam a o 40 rokov mi napis z kramarov ako super sa ti umiera.
a nepresviedcaj ma a picovinach a o vzhlade sa porozpravame ked si hodis fotku, uz teraz sa tesim.
fascinuje ma ako sa chytis kazdeho slovicka len aby si mal cim argumentovat zrzau uz som aj povrchna. nuz, tak asi som. len ja som nezacala riesit nic co sa tyka tvojho zivota ani toho kao vyzeras:d zacal si s tym ty, namiesot toho aby si sa vyjadril slusne k teme zacla si hned v provm komente o tom ze nerozmyslam a neviem co. takze kto si serie do huby? hmm..jo si to ty. okuliare patria k vzhladu
a pokial viem chcel si ist pozerat film. napriek tomu ze si ma dost rozosmial, potesilo by ma keby si sa spakoval a dokomentoval
a @darkkizz mrzi ma ze sme ti asi moc nepomohli
nasral si si ty a poriadne. uz len tym ze hovoris ze solaria su absolutne v pohode, to moze fakt napisat len vymleta hlava ako ty
uzite si film
Perfektný a ta vôňa ešte lepšia, viac krémov do solárka je tu www.kremydosolaria.sk