pozeral niekto dnes krimi noviny co ten rasto zitny zrazil toho 5 rocneho chlapca a zabil ho a jeho otec lezi v nemocnici a v tej istej aj zitny stavte sa ze tomu zitnemu to v pohode prejde on isiel trochu rychlejsie bo sa ponahlal na generalku lets d
Jasne, ze Zitnemu sa to prepecie.. To je dnes uplne bezne, prepieklo sa Skrucanemu, prepecie sa aj jemu.. A nakoniec, nepoznate ten vtip, kde opita celebrita zrazila dvoch chodcov a jedneho to odhodilo a dostal 10 rokov za utek z miesta cinu a druhy naletel ne predne sklo a dostal 5 rokov za vniknutie do auta
ze kokot v zatacke presiel do protismeru ponahlal sa na lets dance aby mu dali tie jeho prachulky tazko zarobene skurvy syn teraz rodina prisla o dieta.
aj keď sa mu to prepečie... výčitky sú stokrát horšie, ako nejaký fyzický trest. nemyslím, že on je až taká sviňa, aby ho vôbec nevzalo, že zabil 5 ročné dieťa...
jeden známy zrazil omylom človeka, ktorý bol opitý a vliezol mu do cesty, bolo to pred 2 rokmi a doteraz to nie je doriešené a nemá vodičák...tak by ma zaujímalo, ako rýchlo to vyriešia teraz....
ale rasťovi to nezávidím...ani rodičom chlapčeka...
6. skrucany bol iny pripad. ten prechod, na ktorom zrazil tu starenku je dost nebezpecny, poznam ho. ked tade isiel vecer a ona bola v tmavom, tak nemal velku sancu sa jej vyhnut, ked ju zbadal na poslednu chvilu. do basy nesiel preto lebo na neho rodina nepodala oznamenie.
16. lenze ti co ich nedodrzuju a niekoho zabiju pojdu sediet bo nemaju na uplatky, ale zitny nepojde ty kks stavim sa o co chcete, ze ked mu zistia, ze to spravil on bude musiet iba vycalovat rodine prachy a to je vsetko.
12. sory ale takto rozmyslaju aj sudcovia a vsetco politici on sa ospravdlni a pove ze ma vycitky dva posedenia u psychologha a este bude mat aj taku sledovanost
Ja nevravím že nie. Lenže nik to ešte objektívne nevyšetril. Ani mne sa nepáčilo, že Markíza dala o tom len jednu, dve vetičky, JOJka aspoň reportáž z miesta. No na Slovensku je špecialita okydávať všetkých, kto má známe priezvisko. Ak sa dokáže, že bol v plnej miere vinný, aj môj názor je, aby si to odpykal. Súhlasím však s Luc.kou, že nijaký fyzický trest neprevýši tie výčitky, ktoré ho budú už neustále sprevádzať.
No neviem. Vám ozaj prišiel Žitný ako namyslená sviňa zo šoubiznisu?
21. to nie ako namyslena svina, ale zjavne sa ponahlal na tu jebnutu sutaz co zapricinilo to nestastie zoberme si to tak, z keby to nestihol tie love mu nedaju takze si musel maknut a zajebal decko..jj a tie vycitky su hnusne
mozno sa mu to neprepecie... zrazit 80 rocnu babku a 5 rocne decko je rozdiel a urcite neplati ze zivot ako zivot pretoze ta babka si ho aspon prezila to 5 rocne decko tuto sancu mat nebude a aj v pripade odsudenia je za zabitie decka vyzsi trest ... skor je to take zufale dufanie ze napriek okolnostiam s ktorymi sa stretavame ako boli Skrucany a to dievca co vyhodilo svoje decko z okna hned po porode (alias vyjebana pica ktorej by som dal do kundy pustenu vrtacku ale to je vedlajsie ) ze aj napriek tomuto existuje aspon trocha tej posranej spravodlivosti a ze nasa jebnuta slovenska verejnost si ho nebude zastavat pre mile ocicka ale bude odsudeny podla platnych zakonov pretoze keby to spravil ktokolvek z nas co si tu teraz piseme tak vyfasuje 30 rokov
a celebrity su naozaj odpad ... tie terajsie... kedysi boli v televizii skutocni umelci ktori mali viac kvalit ako len priblbly usmev alebo neznesitelne breptanie ... niektore starsie celebrity si zasluzia uznanie ale to co sa ukazuje zvacsa v tej ''smotanke'' by som secko postrielal
zitneho mam celkom rad, a je mi ho luto skoro rovnako ako tu rodinu... no je to hrozne, co sa robi na cestach, a castokrat za to moze prave rychlost, preto sa tesim pripravovanemu cestnemu zakonu, ktory zavedie vysoke pokuty za rychlost. no ale to je odveci... ja som pozeral tu reportaz na jojke a vyslovene kvoli tomu som si klikol aj na bleskovky, a jediny moj dojem z toho bol taky, ze z toho spravili strasnu dramu a hnusne tak zarabaju na nestasti niekoho ineho (ako vzdy), v tomto pripade dvojnasobne, kedze akterom je znamy clovek, este k tomu z konkurencnej TV.
a podla mna je hlupost hovorit o tom ci to niekomu prejde abo ne clovek si asi tazko v takomto pripade moze kupit "prepecenie"
20. stáva sa to denne, x ludí ostane nepotrestaných, lebo majú neviem aké známosti... len preto, že žitný je mediálne známy a závidíš mu úspech, ho posudzuješ kritickejšie.
ja nevravím, že nie je nič zlé na tom, čo spravil. ale je obyčajný človek ako ty, a zajtra sa to môže stať tebe.
chapem ze vas to serie ale nieco som si vsimla a je to pravda:keby sa to stalo nazvem "obycajnemu smrtelnikovi" tak je s toho trosku halo par ludi by sa nad tym rozculilo,ved stalo sa to a stava sa to stale ale nejako sa to nemeni riesilo by to minimum ludi ale ked je to trosku znamy clovek ako Rasťo Žitný tak je okolo toho zrazu neskutocne velke halo,teraz sa tym kazdy zaobera kazdy a su tu reci typu "skoncila sa mu kariera" a podobne a kyzdy to riesi skoro kazdy tak napisem.......ale je tu okolo toho neskutocne halo len koli tomu ze je to trochu znama osoba,uz mi je doslova zle nad touto nasou filozofiou,neviete co sa tam presne stalo ano niekto tu napise ze sak vieme z novin-z novin?kazdy to mize pochopit inak a kazde noviny co sa tym zaoberaju to mozu napisat inak ale zrazu je tu kazdy prehnane mudry kazdy vie ako to bolo a jedni ho hned odsudia a druhi ho len lutuju......nechapem uz naozaj tuto filozofiu ze ked je to clovek ktory nie je medialne znamy tak sa tym zaobera par ludi a je s toho male halo a o par dni sa na to zabuden ale ked je to on,Rasťo Žitny-medialne znamy clovek,tak je s toho neskutocne halo a ludia sa rozdelia hned na tych ktori ho odsudia a ti ktori ho lutuju a mozno niekomu je to jedno ale tzeraz je s toho mega halo ale co bude s tymto za nejakych 10 rokov?skoro nikto si na toto nespomenie tak s pytam sme my ludia uz kompletni?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Lebo všetci na Slovensku povinne dodržiavajú predpisy ako svätúšikovia, nie?
ale rasťovi to nezávidím...ani rodičom chlapčeka...
No neviem. Vám ozaj prišiel Žitný ako namyslená sviňa zo šoubiznisu?
a podla mna je hlupost hovorit o tom ci to niekomu prejde abo ne clovek si asi tazko v takomto pripade moze kupit "prepecenie"
ja nevravím, že nie je nič zlé na tom, čo spravil. ale je obyčajný človek ako ty, a zajtra sa to môže stať tebe.
Ale samozrejme je mi luto toho chlapceka
Hajzel sprostý, mne je jedno, či je to veľký slávny moderátor, ale do basy s ním a na dlho! :p:p:p