ak cte modni nadsenci ako ja, tak urcite radi uvitate nejaku dalsiu poriadnu stranku o mode po slovensky. Ja som jej sucastou, napiste pls co sa Vam paci/nepaci + nejake navrhy. Uz coskoro pribudnu dve nove rubriky a budeme sutazit, takze ak
to š určite nepôsobí ako oživenie, skôr ako obyčajná chyba. nechce sa mi veriť, že niekomu to nenapadne automaticky brať ako chybu.
ale inak fajn, na mňa príliš biele a asi mi chýbajú nejaké okraje obrázkov, ale to je len osobná preferencia... dá sa tam ľahko vyznať a to sa väčšinou pri stránkach, ktoré ľudia dávajú do tejto rubriky, nestáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dobry postreh, ale to bol moj napad, akoze nevsednik, takze nevsedne ozivene inym š
ano, je to dost prazdne, ale je to startup
@mimma3
pribudnu este kategorie
a ano, refinery to maju uz premakane, ale tiez nemozeme kopirovat dizajn, nie sme plagiatori
btw:ak by sa niekto chcel pridat, skuste napisat na hype(zavinac)hype(bodka)sk
A hej, tá street fashion je fajn nápad.
ale inak fajn, na mňa príliš biele a asi mi chýbajú nejaké okraje obrázkov, ale to je len osobná preferencia... dá sa tam ľahko vyznať a to sa väčšinou pri stránkach, ktoré ľudia dávajú do tejto rubriky, nestáva
a čo tak niečo ako Urob si sám?
@anzu DYI sekcia tam zatial nieje, experimentujeme len s ciastkovymi prispevkami, napr » www.hype.sk/?p=1221...
zostante naladeni, sutaz je uz na spadnutie, ceny budu netradicne, ale hodnotne
tip: fotte streetstyle kdekolvek ste!