Preboha prečo nedáš do loga DONÁŠKOVEJ služby trebárs nejaké hodiace sa typo jednoduché s implikovaným autom-dodávkou ? .. trebárs dorobiť to do nejakého písmena alebo tak a spraviť to v jednoduchých a pohľadných, trebárs pastelových farbách? ... takto mi to pri dnešnom trende evokuje tú otrasnú facebook modrú ...
logo nič nerobi pozri sa na Google logo obyčajný farebný text , podla mna to logo so zeleninou je fajn ludia na to nebudu cumiet a pytat sa ci sa to vznáša alebo nie ? potrebuju jasne a zrozumitelne vidiet o čo ide. A pytat sa tychto niektorych inteligentov nema cenu aj tak si vacsina robi len srandu
Takáto sucharina,ktorú som spravil len z dobrej vôle a ktorá mi trvala 3 minúty (google+photoshop) je podľa mňa oveľa lepšia ako ten tvoj nezmysel o ktory sa snažiš už bohvie ako dlho
Takáto sucharina, ktorú som spravil len z mojej dobrej vôle a ktorá mi trvala 3 minúty ( google + photoshop ) je podľa mňa oveľa lepšia ako ten tvoj nezmysel o ktorý sa snažíš už bohvie ako dlho
Určite to nieje ono na nejake logo firmy len som ti chcel ukazať čo som spravil za tri minúty a ty taku gebuzinu si vytvoril za sto roky
@romanzkrajinyx toto vo photoshope spravené je, v painte by to nevedel tak orezať aby tie potraviny mali okolo ten "glow". Proste orezáva gumou s nulovou tvrdosťou alebo v layer maske so štetcom s nulovou tvrdosťou - nevie ako sa to robí s ostrými okrajmi.
xD xD. Je to síce lepšie ako tie posledné ale stále to nemá minimálne dobrú kvalitu. Pozri našla som ti túto stránku kde máš nejaké logá. Dúfam, že konečne pochopíš ako má skutočné logo vyzerať » www.logobox.cz/.... Inšpiruj sa!
@fabian no konečne sa dá na to aj pozerať aj keď teda originálne to nie je
keby človek nevedel, že si nad týmto strávil pol dňa a boh vie koľko času uvažovaním nad tým ako má to logo vyzerať predtým(vychádzam z predchádzajúcich pokusov) zaslúžil by si si možno za tento povedzme prvotný návrh aj možno pochvalu..
dobrý dizajn respektíve nápad spoznáš podľa toho, že si vieš hneď v hlave predstaviť ako to bude vyzerať/fungovať a nie, že budeš x hodín v tvojom prípade dní čumieť do steny a uvažovať ako to má vyzerať
z toho práve vzniká autorská ješitnosť - keď má človek nejakú ideu nenechá si do nej kecať druhými - tvorí preto, aby sa to páčilo hlavne jemu lebo je to jeho predstavivosť a to či sa to páči druhým má byť vždy druhoradé. Tu je práve rozdiel medzi dobrým a zlým umelcom - ten dobrý disponuje obrovskou dávkou sebakritiky a len tak niečo verejnosti neukáže, kdežto ten zlý vydáva jeden brak za druhým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
To druhej je zase take prazdne.
To prve je lepsie, no ako som uz spomenul...
Logo ma byt jednoduche a hlavne dokoncene
A prestuduj si nieco o farbach a co v ludoch vyvolavaju, to je odomna rada nad zlato.
To si vaz
...Chcel si kritiku, tak ju mas...
» www.birdz.sk/diskusie/diskut...
Ty si už uplne retardovany? A ty chemon detto, prosimťa naštuduj si základy marketingu.
skús znova
Určite to nieje ono na nejake logo firmy len som ti chcel ukazať čo som spravil za tri minúty a ty taku gebuzinu si vytvoril za sto roky
Spravené za 1 minútu a to som sa ani nesnažil.
Bohužiaľ toto nieje logo aj keď to je pekná práca.
Logo má byť jednoduchý obrázok, ktorý vystihuje pravý účel firmy.
Nemá byť príliš detailný, nemusia tam byť tiene a realistické osvetlenie aby sa to dalo dávať do hlavičiek listov, na reklamné predmety ako pero atď.
To ovocie na tej taške by tam bolo potom zbytočné. a kedže sú to fotky tak to tam vôbec nepasuje. Skôr keby si to celé spravil v štýle cartoon.
Ďalej na tašku maximálne iniciály nesnaž sa tam dať za každú cenu plný názov lebo ak to zmenšíš kto to prečíta ?
Nakoniec dávam do pozornosti využitie programu Zoner Calisto. Je lepší ako skicár ale zároveň oveľa jednoduchší ako Photoshop.Na logá je ako stvorený.
@atavius rulezz
@0 myslim, ze predavac/pokladnik bude lepsia volba
keby človek nevedel, že si nad týmto strávil pol dňa a boh vie koľko času uvažovaním nad tým ako má to logo vyzerať predtým(vychádzam z predchádzajúcich pokusov) zaslúžil by si si možno za tento povedzme prvotný návrh aj možno pochvalu..
dobrý dizajn respektíve nápad spoznáš podľa toho, že si vieš hneď v hlave predstaviť ako to bude vyzerať/fungovať a nie, že budeš x hodín v tvojom prípade dní čumieť do steny a uvažovať ako to má vyzerať
z toho práve vzniká autorská ješitnosť - keď má človek nejakú ideu nenechá si do nej kecať druhými - tvorí preto, aby sa to páčilo hlavne jemu lebo je to jeho predstavivosť a to či sa to páči druhým má byť vždy druhoradé. Tu je práve rozdiel medzi dobrým a zlým umelcom - ten dobrý disponuje obrovskou dávkou sebakritiky a len tak niečo verejnosti neukáže, kdežto ten zlý vydáva jeden brak za druhým
@4