Zdravim. Potreboval by som zhodnotit moju novu stranku. Robil som ju sice podla free templates, lebo som obycajny amater samouk, ale mam tam dost vela zmien a stale na nej pracujem a vylepsujem co sa da. Stranka je venovana liecivej rastline aloe vera.
podľa mňa, je celkom fajn, akurát mi tam vadí to modré písmo, ja by som dala určite zelené, k tématike, keďže to má byť o Aloe a k tomu tam máš zelený obrázok...
no ja nie som odbornik takze iba takto...stranka pekna, mozno by som si stranku o vyzive nepredstavila ciernu ale neposobi to nejak moc tmav len ten velky obrazok aloe mi tam trochu vadi. dala by som ho hore k nadpisu. to by ale asi bolo treba vytvorit vlastnorucne
zišlo by sa zmenšiť ten obrázok tak, aby bol zarovnaný podľa toho vyhľadávača vedľa (a ja by som si asi vybrala nejaký iný, ale to som ja), inak myslím, že je to dostatočne esteticky plauzibilné, ako by povedal náš docent učiaci Webovskú grafiku
Povodne som zacal so zelenym pismom, ale bolo to cele velmi fadne, bez zivota, aspon mne sa to tak javilo, pretyo som pristupil k modrej farbe na linky aby to trochu ozivilo
Nazov stranky som sa snazil vytvorit tak aby zohladnoval aj keywords, aby som sa prisposobil konkurencii, aby som neporusil autorske prava firmy, s ktoru spolupracujem a co najviac vyhovel SEO, svetovym vyhladavacom, aby bola lahko zapamatovatelna a co najjednoduchsia. Bohuzial vela moznosti som uz nemal, domeny na tuto temu su uz takmer vycerpane.
@Singleshooter ked sme pri tom preco pouzivas tag font? Kod ma privela chyb co moze trosku uskodit.
V podstate sa mi zda, ze tato stranka je velmi dobre spravena. Jak SEO, tak informacne. Mas vela obsahu co je dobre, dodrzujes standarty, grafika je primitivna a to je ocarujuce. Vidno, ze sa viac sustredis na obsah ako na grafiku. Odkazova stava je fajn si myslim.
Tento web ma zelenu a myslim, ze je zatial naj co som tu za poslednu dobu videl. Vies co robis a vies ako nato, len to stoji zrejme vela casu, ale cas su peniaze, ze?
No priznam sa v HTML sa velmi nevyznam len take minimalne zaklady mam a stranku som upravoval vo FrontPage. Urcite budem musiet este prejst stranku nejakym online html validatorom, ale teraz na to nemam cas. V podstate pracujem na zviditelnovani stranky tj. prihlasujem ju do roznych katalogov na sk, v cechach a aj svetovych. Budujem backlinking a s tym aj lepsi pagerank. Momentalne mam 3. Dufam ze sa mi podari dostat casom stranku aj do google aspon na prvu stranu, ale tam je velka konkurencia a potrva to ovela dlhsie. Dufam ze mi k tomu pomoze aj IBP 11, ale zatial som nenasiel ziaden crack na tento profi SEO sw.
mne sa pači ... a btw ed uz robis SEO, tak zakladne veci su meta tagy ktoré nemáš až tak relevantné... zaregistruj sa zadarmo sem: » www.seotools.sk/metatagcheck.ph... a zanalyzuj si stránku Napr META popis/description mas dost slaby
@ondrejc2 Popis meta description ma najmensiu vahu. Je to dolezity prvok, ale nijak neovplyvni vysledky v SERPe. A tieto nastroj esu dobre akurat nato: „sakra nezabudol som nieco?“. Inak je to bullshit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale inak mi to pripadá ako celkom fjan stránka
V podstate sa mi zda, ze tato stranka je velmi dobre spravena. Jak SEO, tak informacne. Mas vela obsahu co je dobre, dodrzujes standarty, grafika je primitivna a to je ocarujuce. Vidno, ze sa viac sustredis na obsah ako na grafiku. Odkazova stava je fajn si myslim.
Tento web ma zelenu a myslim, ze je zatial naj co som tu za poslednu dobu videl. Vies co robis a vies ako nato, len to stoji zrejme vela casu, ale cas su peniaze, ze?
good job
A dalsia pomocka na seo je: » seo-servis.cz/power-sila-stra...