@Anussqqa uz si zvykli..Raz mi usiel dva tyzdne ho nebolo. dedina bola hore nohami, uz sa hovorila ze pozral sliepky a psov a nakonec som ho nasiel pod postelou. Vsetko klebety No skreckami a mysami..zajtra mu dam morca
tak kamoška mi hovorila, že jej kamoška hovorila, že jej kolegyňa v robote má takého hada (áno, dôveryhodné no proste, že jej had prestal žrávať a neviem či ho mala len tak pusteného, lebo sa často zobudila, že má toho hada natiahnutého pri sebe v noci v postely. a začala mať starosti, že prečo nežere, tak ho vzala k veterinárovi a ten jej povedal, že piča, nech ho zatvára, lebo on chcel zožrať ju. že jak sa pri nej vždy natiahol, že vraj si overoval, či ju dokáže zhltnúť a preto aj prestal jesť, lebo chcel zožrať ju ...
no pytona sice namam, ale mam take iste ako je tu na obrazku v tej zapekacej miske a krmievam to vzdy asi tyzden potom co sa vykaka dostane dvoch potkanov, ale poriadnych, vzdy mi predavacka v chovprodukte najde co najvacsich, cize cca raz za 3 - 5 tyzdnov. a to ma ta moja cca 1,5 metra. a akeho mas pytona ? regiusa ci pmb? ked regiusa, tak mu staci tak jeden - 2 potkany raz za tri tyzdne, aj po dlhsej dobe, ale ked trojrocneho molurusa, tak tam by som to riesil uz nejakym kralikom, dvoma, tiez v podobnom intervale....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale kŕmi ho raz za tri týždne...
ale ak beres tak priemer nie niakeho mini tenkeho a ani 2m tak 100-120cm ( normalka ) tak asi jednu mys za tyzden alebo dva
cvrcky a podobnu haved tomu davat je o nicom lebo ti to zdrhne v byte a mas o starost postarane