ani jedno jediné auto vyrobené za posledné roky nestojí za to... ANI JEDNO!
des a hrúza bieda a utrpenie a okrem iného... s prednokolkami nieje sranda a na zadnokolky treba mať gule, aby to človek ukočíroval a to vážení a milí nemáte asi žiaden! (česť výnimkám)
teraz ako zadnokolky neberiem hypermoderné BMW, kde elektronika pomalinky točí aj volantom a prefacká vodiča, pokiaľ robí pičoviny... myslím poriadnu zadnokolku bez elektroniky...
Zadnokolku, pri ktorej jedna chyba znamená odpis na šrot, ktorý predchádza niekoľko hodiniek...
@prshing363 ale musím uznať, že ten Focus RS sa mi nehorázne ľúbi už nejaký ten piatok ale je to asi jediné zo "súčasných" novovyrobených áut.. ale tá Tatrovka.. to by som bral hneď, škoda že ich je tak málo..
@husky toto je 944, navonok podobné ale hlavne vo vnútri poriadna mašina.. prečo myslíš že fail ? Mne osobne sa z Porshátok veľmi páči a malo obrovský úspech...
@martin182 ide o konstrukciu transaxle, cim sa Porsche uplne zbytocne priblizilo BMW a Benzu, aj ked ich klientela je niekde uplne inde...je to take poloPorsche...nieco ako Boxter nehovorim ze nebol cas ked sa nepacilo aj mne, ale pre mna zostane takym polorakom. a uspech? ano ked stalo 1/5 z 911, ani sa necudujem
@husky to je pravda z ich celkovej flotily dosť trčala, oproti 911ke je niekde úplne inde, ale je to také príjemné autíčko.. ja osobne nenávidím Boxtera, to sa mi až hnusí
@hovado ta tatrovka je podla mna uplne genialna aj s tou radickou jak z Karosy
bavoraky ani nespominam, myslel som AC Cobru
@martin182 prijemne mozno ale ten motor :/ ozaj planujes Colta nahradit 944kou Turbo? vela stastia aby sa to moc nekazilo lebo naklady na prevadzku sa ti pocitam tak 100nasobne zvysia aj bez poruch
@husky to rozhodne nie.. možno keď raz budem veľký a prachatý tak by som 944ku určite privítal do zbierky ale pokial budem len obyčajný smrteľník tak mi postačia obrázky a auto pre bežného človeka.. A ako hovoríš tie náklady by šli nehorázne hore ale to celkovo pri autách takéhoto typu a ročníku a to nehovorím ešte o dostupnosti dielov, to by bolo na porážku
Ja som mal tú česť sa aj voziť na autách ktoré si tu dal. Môj ujko mal presne také autá: Tatra 613, Mercedes - Benz SE560(mal aj Americkej výroby aj Európskej tento typ auta), Mercedes - Benz SE640 tzv. Mamut - diplomatické vozidlo ktoré malo vpredu držiaky aj na vlajočky. No nemal ich ako na seba ale na podnik napísané ale je majiteľom podniku, krásne autá a hlavne veľké a silné a na tie roky kedy boli vyrobené tak asi naj. čo vtedy bolo ba ešte aj dnes sa môžu merať s autami svojej rady.
Som za chrobaka a minicooper... inak tu v blizkosti mna je jeden(jedna) co ma fabiu nafarbenu uplne ako minicooper (cervene auto, biela strecha), vyzera to uplne supovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
haha
» www.birdz.sk/webka/matias/fo...
@prodigy1 na hentaku skaradu picovinu od metrosexuálnej značky mám len jednu odpoveď...
Skoda 130 RS
ani jedno jediné auto vyrobené za posledné roky nestojí za to... ANI JEDNO!
des a hrúza bieda a utrpenie a okrem iného... s prednokolkami nieje sranda a na zadnokolky treba mať gule, aby to človek ukočíroval a to vážení a milí nemáte asi žiaden! (česť výnimkám)
teraz ako zadnokolky neberiem hypermoderné BMW, kde elektronika pomalinky točí aj volantom a prefacká vodiča, pokiaľ robí pičoviny... myslím poriadnu zadnokolku bez elektroniky...
Zadnokolku, pri ktorej jedna chyba znamená odpis na šrot, ktorý predchádza niekoľko hodiniek...
Z tohto Volvo S60, z tohto...
To ste vsetci zabudli na poriadne auta?
tak tu mate
...aby bolo jasne
myslis nieco taketo?
ja si kupim toto
a že sa TOTO nezačalo vyrábať..
that"s the way
@prodigy1 Tam ti VP-cko treba spravit a feldu kupit, ked feldu budes mat, mozes od ciganov uhanat
Moja Tradícia
kam sa na toto hrabu Mkove bavoraky, ze? rozlozenie vahy: HEMI vpredu a vzadu 2 sedacky v zakladnej vybave
a jak to tych spolujazdov hadze
ale dnesne...
a s úplnou vážnosťou a rešpektom...
bavoraky ani nespominam, myslel som AC Cobru
@martin182 prijemne mozno ale ten motor :/ ozaj planujes Colta nahradit 944kou Turbo? vela stastia aby sa to moc nekazilo lebo naklady na prevadzku sa ti pocitam tak 100nasobne zvysia aj bez poruch
Ja som mal tú česť sa aj voziť na autách ktoré si tu dal. Môj ujko mal presne také autá: Tatra 613, Mercedes - Benz SE560(mal aj Americkej výroby aj Európskej tento typ auta), Mercedes - Benz SE640 tzv. Mamut - diplomatické vozidlo ktoré malo vpredu držiaky aj na vlajočky. No nemal ich ako na seba ale na podnik napísané ale je majiteľom podniku, krásne autá a hlavne veľké a silné a na tie roky kedy boli vyrobené tak asi naj. čo vtedy bolo ba ešte aj dnes sa môžu merať s autami svojej rady.
hlavne 613-ka a mamut to sú tie správne kladivá na dnešnú priteplenú metrosexuálnu dobu
nič sa nevyrovná zvuku vzduchom chladeného osemvalca..žiadne remusy a kktiny, toto počúvať a uctievať
@eraser pekna foto , to si ty tam v prvom rade co sa tak drzi za celo?