Myslíte si, že bude aj film Kruh 3??? Niekde na nete som čítala, že to chcú natočiť... Čo si o tom myslíte? Alebo o Kruhu 1 a 2. Ja som ichvidela obe, a myslím, že je to totálne psycho...ako dej je v pohode, len to ide strašne na psychiku... Vraj, že daja
@8 tak to si sa teda trafil omg! ze haloween a saw? a co je na tom strasidelne? to je iba krvak, jatka.. nic viac prave dnes som kukal Saw V a je to taka ista pi*ovina ako prve 4..
@mielikki Ja som ich zopár videla teraz v lete... Ehm... tie filmy nemajú právo používať meno E. A. Poe v titulkoch :/ Od Poeových poviedok majú tak ďaleko ako ja od hollywoodskych hviezd...
Saw... jednotka mala dobrý nápad, tie ostatné už nestoja za nič...
Halloween - akčné a krvavé, ale ako horor to za veľa nestálo :/
A Kruh... americká verzia bola fakt divná... Japonská má svoje čaro, má dej a v podstate aj nejakú pointu, kým americká toto všetko stratila.. Dvojku som už radšej ani nevidela (tá myslím v japonskej verzií ani neexistuje, či áno?) a trojka...
Sice nie som privrzencom hororov, ale tie krvaky typu Saw, Hory maju oci atd si sem tam kuknem, pretoze po nich sa aspon nebojim. No kazdopadne su to prditka v porovnani so sfilmovanou knihou 120 dni sodomy. To je ozajstny fekal (i ked oproti knihe je to stale slaby odvar) odporucam kazdemu pozriet.
Na horory typu kruh, exorcista a im podobne som nikdy nemal nervy a vypol som to po 15tich minutach.
Na druhej strane "horory" typu kocka, nezvratny osud a podobne sracky vypinam uz len z principu, lebo po 5tich minutach pozerania viem presne ako to skonci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw, ak ide horor na psychiku a zdeprimuje diváka, vtedy je to skutočný horor.
Kruh /The Ring/ Kodži Suzuki - pekne meno
keď poriadny horor, tak jurský park
kruh 2 - ultra megashit
kruh 0 - ultra mega monster shit
A ze na to nejaka zenska umrela - ties blbost ako traky...
Saw... jednotka mala dobrý nápad, tie ostatné už nestoja za nič...
Halloween - akčné a krvavé, ale ako horor to za veľa nestálo :/
A Kruh... americká verzia bola fakt divná... Japonská má svoje čaro, má dej a v podstate aj nejakú pointu, kým americká toto všetko stratila.. Dvojku som už radšej ani nevidela (tá myslím v japonskej verzií ani neexistuje, či áno?) a trojka...
@tesfaye Kruh 0?
Na horory typu kruh, exorcista a im podobne som nikdy nemal nervy a vypol som to po 15tich minutach.
Na druhej strane "horory" typu kocka, nezvratny osud a podobne sracky vypinam uz len z principu, lebo po 5tich minutach pozerania viem presne ako to skonci.
kruh 0
» www.csfd.cz/film/94630-ring...
» www.imdb.com/title/tt0235712...