@zajko30@xnikushinkax pardon, ospravedlňujem sa, teraz som to našiel...nečítam tu všetko a mrkol som len túto kategóriu...tá je vo filozofovanie...možno je tu tých kategoríí až príliš veľa
Ináč je zaujímavé, že v Anglicku robia brutálne kruhy, zatial čo u nás na Slovensku sú ešte na velmi nízkej úrovni. Mali by tí naši ufoni trošku potrénovat : )
neviem... ťažko sa mi to vysvetluje.. ak by to robili ludia... fakt by ma zaujimalo... ze ako to spravia.. co tam dolietavaju vrtulnikom alebo ako? ked odtial nie je vidiet cesta von..
@sakul Možno že sa si to potom za sebou ponaprávajú.
Ale ako ich robi no chitia dosku s lanom priviazaním na obidva konce a pome to udupajú . :p Videl som to v niakom seriali. Tiež tam bolo ako sa dá spraviť ufo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
filip
filip
Lebo ja, pani lesov tomu bránim
Ale ako ich robi no chitia dosku s lanom priviazaním na obidva konce a pome to udupajú . :p Videl som to v niakom seriali. Tiež tam bolo ako sa dá spraviť ufo.