Kdesi na nete som čítal (ani za ten svet neviem vygúgliť tú stránku) o tom, prečo je dobré zakrúžkovať na kandidátke vami vybranej strany posledných 4 kandidátov. Vraj u tých je najväčšia pravdepodobnosť, že nebudú ľahko podplatiteľní, keďže sú na konci k
ak ich prekruzkuje dostatocny pocet ludi tak ano, maju sancu dostat sa do parlamentu. ale ci je to spravne to si nie som az taky isty, lebo vacsinou su luia na kandidatke usporiadany podla funkcii a dolezitosti, takze neviem, ze je potom najlepsie prekruzkov "najhorsich z najlepsich" vyssie (betvrdim, ze to tak musi byt)
alebo potom je druha varianta ako ked ssa spojil most s oks a tym padom mozes prekruzkovat lusi z oks vyssie (su na kazdom trinastom mieste) co by som napriklad ja spravil, keby som siel volit most
ja netuším či toto zaberá ja idem krúžkovať dvoch ktorých osobne poznám.. a jedneho ktoryýma spoločný koníček a dalsšieho neviem, ktorý mi padne do oka zajtra
(o voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky )
§ 43
Prideľovanie mandátov
(5) V rámci jednotlivých politických strán alebo koalícií kandidáti dostanú mandáty pridelené strane v poradí, v akom sú uvedení na hlasovacom lístku. Ak však voliči, ktorí odovzdali platný hlas pre túto politickú stranu alebo koalíciu, využili právo prednostného hlasu, dostane najskôr mandát ten z kandidátov, ktorý získal najmenej tri percentá prednostných hlasov z celkového počtu platných hlasov odovzdaných pre politickú stranu alebo koalíciu. Ak politickej strane alebo koalícii je pridelených viac mandátov a viac kandidátov splnilo podmienku podľa predchádzajúcej vety, mandáty dostanú kandidáti postupne v poradí podľa najvyššieho počtu získaných prednostných hlasov. Ak je rovnosť prednostných hlasov, je rozhodujúce poradie na hlasovacom lístku.
Je to prakticky nemožné pre posledných štyroch - môže to zamiešať karty v predných radoch, no tých čo majú posledné miesta nikto nepozná - nemajú za sebou dobrý marketing, tak je to zbytočné...
Na posledné miesta sa dávajú ľudia čo chcú zapôsobiť na ľudí svojou pseudoskromnosťou...posledné preto že si to zapamätá aj debil, určite skôr ako: "krúžkujte číslo 37-41"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
alebo potom je druha varianta ako ked ssa spojil most s oks a tym padom mozes prekruzkovat lusi z oks vyssie (su na kazdom trinastom mieste) co by som napriklad ja spravil, keby som siel volit most
ja budem krúžkovať tých, ktorí sa mi páčia!
(o voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky )
§ 43
Prideľovanie mandátov
(5) V rámci jednotlivých politických strán alebo koalícií kandidáti dostanú mandáty pridelené strane v poradí, v akom sú uvedení na hlasovacom lístku. Ak však voliči, ktorí odovzdali platný hlas pre túto politickú stranu alebo koalíciu, využili právo prednostného hlasu, dostane najskôr mandát ten z kandidátov, ktorý získal najmenej tri percentá prednostných hlasov z celkového počtu platných hlasov odovzdaných pre politickú stranu alebo koalíciu. Ak politickej strane alebo koalícii je pridelených viac mandátov a viac kandidátov splnilo podmienku podľa predchádzajúcej vety, mandáty dostanú kandidáti postupne v poradí podľa najvyššieho počtu získaných prednostných hlasov. Ak je rovnosť prednostných hlasov, je rozhodujúce poradie na hlasovacom lístku.
Je to prakticky nemožné pre posledných štyroch - môže to zamiešať karty v predných radoch, no tých čo majú posledné miesta nikto nepozná - nemajú za sebou dobrý marketing, tak je to zbytočné...
@mousisitka to nie je plátok, Matovič roky zbieral všetky Fikove a spol.grázelstva a postupne ich zverejňoval...........
...........zaslúžil by si metál..........urobil presne to, čo robili prví novinári........odhaľoval politické klamstvá
@flemi asi som to zle nazvala...máš pravdu
Aj v šprinte by mali na stupňoch víťazov stáť 5.-7. pretekár, lebo tí si nedláždili cestu k lepším výkonom dopingom