Keď sme naposledy sa s priateľkou milovali tak v kondome som okrem ejakulatu mal ajpruzky krvi...Neviem co s tym ...poradte mi..Ma s tym niekto nahodou skusenosti?
Ružovkasté, hnedasté alebo červenkasté prúžky (vlákna) v ejakuláte môžu znamenať prítomnosť krvi. Tieto stavy sa nazývajú hemospermia, aby si vedel. Príčinou je prasknutie žilky v hornej časti močovej rúry počas erekcie. Stav sa za niekoľko minút upraví, ejakulát však môže byť sfarbený ešte niekoľko dní. Možná je infekcia v močových cestách alebo krvná porucha. Nemusíš sa báť, nie je to nič extra zavazne ale určite chod doktorovi a porad sa s nim. pekny deň a moc nesexuj
Tenpatic> sak uz je uplne jasne ze ma neco tak musi ist doktorovi tak hadam vtipny komentar neni uz odveci, sak co mu ma 50 ludi pisat to iste ked mu taka vec mohla trknut ze ist doktorovi??
Zdravim..asi pred 2 tyzdnami som zalozil tuto diskusiu s tymto problemom...odvtedy som si dal aj pauzu so sexom a dneska som to skusil o5...boli to dlhe tyzdne ale oplatilo sa krv zmizla..takze vsetkym co mi odpisovali dakujem
@Snake88 to je trapne.a vies co ja niesom zla ale prajem ti aby si to raz zazil.a potom sa spytaj sam seba ci teba niekto nenakopal... to nieje standa taka vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Chod za doktorom.