Už ma to naozaj začína hnevať. Dosť často mi zvykne ísť krv z nosa. Jednoducho zrazu začne kvapkať. Ale dnes to bolo oveľa horšie. Vyše pol hodiny mi intenzívne kvapkala krv z nosa. Celú kúpelku som zasvinil a nakoniec mi tá krv ani nešla očistiť z kachli
mne sa to nestava ale mojmu kamosovi sa to stava uplne bezne a jemu doslova tecie..o kvapkani ani nemoze byt rec...no neviem co proti tomu robi....asi len encha dokrvacat
hm, to sa ti asi robi z toho tepla, nie? Lebo sestre sa to tiez zvykne pustat, hlavne ked je velmi horko, ale mne sa to uz tiez parkrat stalo, hm, pomaha asi studeny obklad dozadu na zatylok, lahnut si a zaklonit hlavu, aby ti to netieklo, ale aj ten stupel je dobra vec...
To sa aj mne stava...ale zazil si uz take, ze na hodine z nicoho nic?? a celu ucebnicu mas od krvi?? mne sa take stava...a bola som aj u lekara a vraj to nic nieje a tedy si pohodlne sadnem nad umyvadlo a cakam
Mne sa to tiež stavalo ked som bola mala....a mala som vraj velke nosne mandle...tak som mala pit nejaku mineralku (uz neviem ako sa volala) a davat si ju do nosa par krat za den a vraj sa vdaka tomu tie mandle vratili do povodnej velkosti a krvacanie prestalo.
A mojmu mladsiemu bratovi sa to stavalo tiez, tak isiel k lekarke a tam mu zistili celiakiu...takze by si v kazdom pripade mal ist k lekarke
Tukymukypuky - Teraz si ma celkom úplne nastrašila... Ako som už spomínal tak háčik je v tom že lekári neprišli na nič. Vôbec nevedeli čo to spôsobuje. Len som bol na zaleptaní nosa aby mi to netieklo (účinkovalo to asi pol roka) a potom mi dali tie ,,štuple,, keby niečo...
skus morsku sol striekat do nosa, predavaju v lekarni ze sprej s vytazkami morskej soli, to sa dava aj po operaciach a aj pri takychto stavoch slana voda by mala stianut podrazdenu sliznicu nosa, su 2 druhy, ale rovnake su oba: sterimar(tento je lepsi)a Mar...gl
Ano, zvykne... ale nie velmi casto... Treba predklonit hlavu, dat si obklad na zatylie a na celo a skus si zapchat nosne dierky... mne to vzdy pomaha inac som chodila na zdravotnicke sutaze, takze mam trochu prax
mne sa to tiez stavalo tak kazdy druhy den a potom si dala zaleptat cievky ci jak sa to hovori..to ti spravi ta nosna lekarka..no a pomohlo to asi tiez tak na pol roka ale kedze som na tom bola uz trikrat tak teraz problem nemam (asi rok a pol mi uz netiekla krv)
Len nezaklanaj hlavu. To je ta najvacsia blbost. Krv sa ti dostane do mozgu. No neviem ci zrovna do mozgu ale dajaký lekár v telke vravel ze to sa nesmie robit
Sqa - No aj mne leptali nos - asi pred pol rokom ale už to prestalo účinkovať. Len leptať sa to tiež nesmie donekonečna pretože z toho budeš mať nos ako Jackson
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Dungeo - no práve nerád si vtedy ľahám pretože potom mi tá celá krv mi ide do krku A potom to strašne štípe...
Ináč ten ,,štupel,, sa volá GELASPON...
A mojmu mladsiemu bratovi sa to stavalo tiez, tak isiel k lekarke a tam mu zistili celiakiu...takze by si v kazdom pripade mal ist k lekarke
Nie kvapkat, tiect.
Jednoducho zaklon hlavu daj si za krk studeny uterak, stupel do nosa.
Ked sa mi to stane vo vani vyzera to tam ako po vrazde
uprimne povedane ja by som nesla a vychutnavala si tu uzasnu chut krvi aj nadalej
Cy3aha - takže vieš podať aj prvú pomoc??