Okay pozrel som si video kde týpek ukazuje ako rozlúštil Cicada 3301 2012 kód.Zostal som zaseknutý kým som si uvedomil jak skurvene inteligetný musia byť typkovia čo to rozlúštili/vytvorili. Keď sa považuje medicina za tažký obor čo je potom toto 1 koment
ja myslim, ze by to zmakol kazdy, kto sa profesionalne venuje IT bezpecnosti a ma aspon trocha kreativneho ducha zato riesenie je kus o inom. tam treba najst spomedzi prakticky neobmedzeneho mnozstva moznosti, ktorymi to moze byt zasifrovane, tu spravnu a tu uz cloveku nepomoze len prosta znalost kryptografie a suvisiacich vied. tam treba, okrem ineho, aj obrovsky kus stastia. mozes mat pokojne aj doktorat z kryptografie a rozbit obrazok do jeho binarnej podoby, ak ti nenapadne ho otvorit v notepade, tak ti je to prd platne. podobne "sutaze" su sice zaujimave, no nikdy som nebol ich velkym fanusikom. zvlast na zaciaku to nieje o schopnostiach, ale o tom spravnom napade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov