Sa mi pacilo ako bol koncom roka ten brutálny rast a ludia do toho davali bez rozmyslu peniaze. Aj tu na bridzi sa do mna par ludi pustilo, ked som si dovolil smerom k nim napisat nieco ine ako “to the moon”. Ci dajaky brutálny rast okolo toho bufet, tak to tazko povedat, mozno hej ale stale pojde skor o manipuláciu trhu (ktora je v mnohých štátoch vyslovene trestná) nez o reálny nárast hodnoty.
Samotna technológia urcite využitie ma a ma aj budúcnosť, budúcnosť mozno maju aj jedna dve anonymne kryptomeny pre čiernu ekonomiku, ale v zbytku nevidím zmysel. Resp. vidim, ak kde o tzv. ICO tak tam je velka podobnosť s tzv penny stocks, ktore boli aj vo filme vlk z wallstreet. Jednoducho ide svojim sposobom o neregulovane “akcie” (samozrejme akcie to v pravom zmysle slova nie sú) a preto sa takyto trh da lahko manipulovať a ti co manipulujú vedia lahko zbohatnúť. Ine využitie nevidim. Skor si samotne spolocnosti vytvoria vlastne kryptomeny.
Pokial ide o kryptomeny, tak tie vlastním, lebo som si to chcel vyskúšať, inak vlastním z 90% len ICO, ktore je podporované vládou (dala tomu projektu dotáciu). Nečakám, ze na tom zarobím, ale keďže ma to nič nestálo, tak mi to ani vadiť nebude.
Môže to byť dobrá vec, ale nevlastním to nakoľko som si zatiaľ podrobne nepreštudovala čo by mi to mohlo osobne priniesť a či by som na tom nebola viac stratová ako zisková.
@tommyhot ty keď si mal bitcoiny keď 1btc stál mozno 100$ , a stále sa to len zvyšovalo postupne, tak si musel pekne zarobiť, ale ludia čo si nakúpili keď stáli 20 000 , to je problém
a tak treba dufať keď na tom zarábaš źe sa to bude len zvyšovať
@mefistofel market cap Bitcoinu je mensi ako **cash** Apple. Ta cena moze byt podstatne vyssia ako $20k a Bitcoin bude mat stale nizsi market cap ako napriklad zlato (takmer 8 trilionov).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Samotna technológia urcite využitie ma a ma aj budúcnosť, budúcnosť mozno maju aj jedna dve anonymne kryptomeny pre čiernu ekonomiku, ale v zbytku nevidím zmysel. Resp. vidim, ak kde o tzv. ICO tak tam je velka podobnosť s tzv penny stocks, ktore boli aj vo filme vlk z wallstreet. Jednoducho ide svojim sposobom o neregulovane “akcie” (samozrejme akcie to v pravom zmysle slova nie sú) a preto sa takyto trh da lahko manipulovať a ti co manipulujú vedia lahko zbohatnúť. Ine využitie nevidim. Skor si samotne spolocnosti vytvoria vlastne kryptomeny.
Pokial ide o kryptomeny, tak tie vlastním, lebo som si to chcel vyskúšať, inak vlastním z 90% len ICO, ktore je podporované vládou (dala tomu projektu dotáciu). Nečakám, ze na tom zarobím, ale keďže ma to nič nestálo, tak mi to ani vadiť nebude.
@Mefistofel ľudia prichádzajú o peniaze každý deň či už ide o kryptomeny alebo nie
a tak treba dufať keď na tom zarábaš źe sa to bude len zvyšovať