co je zle na rumunsku? si myslite, ze by ste tam chytili mor, kebyze tam dojdete z tejto najvyspelejsej krajiny sveta - slovenska? alebo ze tam nemaju televiziu a chladnicky? alebo co?
No way.... tam su krajiny ktorym sa dokonca zivota budem vyhybat a rumunsko tiez patri k nim ale leader to teda nie je... (pomocka krajina ide niekedy po nom a je pred thajskom...)
Takze tych 60litrov by som radsej minul na tyzden na maledivach alebo podobnom krasnom ostrovecku
A spravna odpoved na leadra je IRAN: gratulujem vyhrali ste dobry pocit A dovod (nech ma nikto neobvinuje ze mam predsudky) - bol som v egypte a dakujem neprosim, vsetky tieto krajiny su jeden velky bordel, kam uz v zivote nevkrocim vivat moderna civilizacia a nie zmyslanie stredoveku
Ak si to dobre precitate, tak tam je pisane ze sa moze clovek odpojit od grupy kedykolvek, a pripojit sa tiez kedykolvek tak je to max. skvele. A nie je to za 60 000 ale 160 000
akože... povyberali krajiny, ktoré rozhodne chcem navštíviť, ale NENÁVIDÍM akékoľvek fakultatívne výlety, turistov, foťáky a umelé úsmevy ženičiek pri ázijskych deťoch a tak podobne. Ak by som šla, tak jedine na vlasnú päsť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A za tie peniaze mozem ist cestovat na 6 mesiacov po Afrike,alebo Indii
Takže asi nič
Takze tych 60litrov by som radsej minul na tyzden na maledivach alebo podobnom krasnom ostrovecku
A spravna odpoved na leadra je IRAN: gratulujem vyhrali ste dobry pocit A dovod (nech ma nikto neobvinuje ze mam predsudky) - bol som v egypte a dakujem neprosim, vsetky tieto krajiny su jeden velky bordel, kam uz v zivote nevkrocim vivat moderna civilizacia a nie zmyslanie stredoveku