nemam s kym ist do kina a sam nechcem ist, to by som si pripadal ako spolocensky mrzak takze nevahajte a prihlaste sa...zoberiem samozrejme len jedneho cloveka, cize ked bude moc velky zaujem tak prehodnotim vase profilove vlastnosti a pridelim im urc
ako keby nemozes ist sam.... co je na tom takeho? vsak aj tak v tom kine sa nerozpravas, alebo by si sa aspon nemal..... ja osobne najradsej pozeram sam film aby ma nikto pri nom neotravoval a nevypytoval sa blbosti
skoda ze tie pukance a napoje a vsetko ostatne nezakazu v kine , vtedy by som mozno zacal znova chodit do kina aj ja
čo je také hrozné na tom, ísť sám do kina? ja som chodila veľa sama keď som mala takých 17-18, veci premietané vo filmkluboch by mojich kamarátov nezaujali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
JA JA JA
A teraz sa tak necitis ?
(si zabudol dodat mesto, datum a cas)
skoda ze tie pukance a napoje a vsetko ostatne nezakazu v kine , vtedy by som mozno zacal znova chodit do kina aj ja
je to zlaté, keby som bola z ba išla by som