Zaujíma ma akým človekom by ste chceli byť, čo by ste chceli dokázať, ako by ste chceli vyzerať.... Alebo či sa vám možno podarilo stať sa človekom ktorým ste chceli byť.
chcel by som mať tolko peňazí aby mi pokryli celý život ... potom by som začal žiť tak ako by som chcel a stal by som sa tým kým by som chcel byť, človekom ktorý objavuje svet a žije život
Ja by som chcel byť taký svetobežník, čo by to robil pre radosť, nie pre instagram fotky. Prežiť pár rokov v rôznych kútoch sveta a potom sa niekde usadiť. Vidieť svet a poznať ho z rôznych uhlov. Stať sa rozumným slobodným ľudom.
-chcel by som vyzerať inak (jednoducho nie atraktívne, ale pre mňa osobne uspokojivo, popr. zaujímavo - aby som bol so sebou spokojný a nemusel mať miestami komplexy že vyzerám jak opica)
nechcem mať môj hlas, nielenže je tupý, hlboký a škaredý, je k tom ešte neskutočne výrazný a hlasný (človek by si aj povedal, že mutuje, ale 6 rokov?!)
po intelektuálnej stránke by som chcel mať širší rozhľad, rozumieť sa aspoň jeden problematike všeobecne - či už ekonomika (vedieť vydrbávať, popr. aspoň dokázať pochopiť ako sa dá vydrbať - neviem dosť ma zaujíma tá pavučina všetkého) alebo UMENIE, či počítače, biológia, história, filozofia a pod. byť aspoň v niečom obratný
a ďalej vynikať v jednej veci, či už v umeleckej sfére /čo by som neskutočne uvítal/ alebo v iných, ja som všeobecný antitalent, nič nerobím
Byť nejaká kancelárska krysa (for example robiť grafické návrhy aplikácii) niekde v Amerike, (v takom Sillicon Valley!!), vyzerať tak jak vyzerám, nosiť zopnuté vlasy a nevýrazné kostýmy, sedieť za PC od rána do večera, piť kávu na hektolitre, mať loftový byt a v ňom svojho frajera a svojho psa, voziť sa na mini cooperi.... Mať okolo seba dostatočne inteligentných a vyrovnaných ľudí, pri ktorých by mi bolo príjemne a mala by som s nimi niečo spoločné. Vo voľnom čase hrávať tenis a ďalej sa vzdelávať. V podstate pokračovať v tom, čo robím, ale v pokročilejšom leveli..
som v podstate spokojny s tym kto som, co mam a co som dosiahol... viem, ze na svoj vek a postavenie je to zatial uspokojivy vysledok, nie vsak konecna faza..
zacal som sa opat vzdelavat, mozno casom nejaky certifikat spravim.. budem sa venovat svojim zalubam a partii ludi okolo mna
veci ako vztah neriesim momentalne, ide to uplne mimo mna a som spokojny s tym ako to teraz je... casom by som urcite chcel vztah, ale uz nieco trvacnejsie nez par tyzdnov / mesiacov...
Čo sa týka môjho vzhľadu, stále sa snažím vyzerať lepšie a lepšie a myslím si, že sa mi to aj darí, ale chcem prísť do takého bodu, aby som bola naozaj so sebou spokojná a nemusela sa porovnávať s inými dievčatami a mať komplexy (to je môj častý problém).
Čo sa týka práce, o dva roky končím školu a chcem si nájsť dobrú prácu (asi ako každý). V mojom prípade sú dve varianty - pracovať tu na Slovensku v banke alebo v nejakej kancelárií a zaoberať sa informatikou a pod., chodiť každý deň elegantne oblečená... alebo druhý variant, ísť do zahraničia Amerika, Nórsko alebo niekam inam a zamestnať sa tam a zdokonaliť sa v jazyku.
...a to najdôležitejšie, po škole sa vydať a založiť si rodinu
mnou, chcela by som vyzerať ako vyzerám (možno o pár cm vyššia...ale dosť to už vyprchá tento chtíč), chcem vedieť rozprávať a a ovládať 5 jazykov (to ako od seba vyžadujem, ale ešte nórčina a macedónčina je v rade) a všetky tote ambiciove veci čo mam nejak vyfarbene v hlave, cestovať, zlomiť blok písací plne a vlastne i tie ostatne....
Som hrda na to aku osobnost zo mna vykresal tento skazeny dehonestujuci zivot plny utrpenia... Sice je este co vylepsovat ale do buducna si prajem byt stastnym, vyrovnanym a spokojnym clovekom.
Je to drblé trápne klišé, ale chcela by som byť šťastná.
Pretože pod tým si predstavujem, že by som bola so všetkým ohľadom môjho zovňajšku aj vnútra spokojná, bola by som spokojná s tým, koľko čoho mám, koho mám, kde som. Proste so všetkým.
Čiže chcem byť človek šťastný, homo happilis.
tak ja nemam nejake ciele karierne proste by som chcel mat prachy a potom by som si zil jak chcem to znamena ze by som chcel mat svoje byvanie , stetky , cestovanie-dovolenky, futbalovy klub by som si kupil v MA a chcel by som s nim vyhravat aspon nasu ligu a hrat pekny futbal a proste party , chlast no dobre ale to sa nikdy nepodari takzee mozem doma spat a byt rad ze zatial mam na chlast
akoze ak by som mala byt komplet niekto iny s tym, ze by som vobec nevedela ze by som mohla byt ja, tak by som chcela byt brat paris hilton
ale inak som rada ze ja som ja a neviem co by som take zmenila.. bojim sa ze ked by som nejaku malu hlupost zmenila, tak by nieco podstatnejsie nebolo tak ako je to teraz a ja som teraz fakt 100% stastna. zisli by sa mi nejake korunky ale tak kym mam kde byvat a co jest som vpoho inak som uplne spoko v kazdej sfere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nu, sme ludia, ni ?
nechcem mať môj hlas, nielenže je tupý, hlboký a škaredý, je k tom ešte neskutočne výrazný a hlasný (človek by si aj povedal, že mutuje, ale 6 rokov?!)
po intelektuálnej stránke by som chcel mať širší rozhľad, rozumieť sa aspoň jeden problematike všeobecne - či už ekonomika (vedieť vydrbávať, popr. aspoň dokázať pochopiť ako sa dá vydrbať - neviem dosť ma zaujíma tá pavučina všetkého) alebo UMENIE, či počítače, biológia, história, filozofia a pod. byť aspoň v niečom obratný
a ďalej vynikať v jednej veci, či už v umeleckej sfére /čo by som neskutočne uvítal/ alebo v iných, ja som všeobecný antitalent, nič nerobím
a môj život? no tak to by bolo na dlho
zacal som sa opat vzdelavat, mozno casom nejaky certifikat spravim.. budem sa venovat svojim zalubam a partii ludi okolo mna
veci ako vztah neriesim momentalne, ide to uplne mimo mna a som spokojny s tym ako to teraz je... casom by som urcite chcel vztah, ale uz nieco trvacnejsie nez par tyzdnov / mesiacov...
Čo sa týka práce, o dva roky končím školu a chcem si nájsť dobrú prácu (asi ako každý). V mojom prípade sú dve varianty - pracovať tu na Slovensku v banke alebo v nejakej kancelárií a zaoberať sa informatikou a pod., chodiť každý deň elegantne oblečená... alebo druhý variant, ísť do zahraničia Amerika, Nórsko alebo niekam inam a zamestnať sa tam a zdokonaliť sa v jazyku.
...a to najdôležitejšie, po škole sa vydať a založiť si rodinu
ale to už je iba zlomok
Pretože pod tým si predstavujem, že by som bola so všetkým ohľadom môjho zovňajšku aj vnútra spokojná, bola by som spokojná s tým, koľko čoho mám, koho mám, kde som. Proste so všetkým.
Čiže chcem byť človek šťastný, homo happilis.
teraz by som ale nechcela byť nikým iným
viem že krása by mi ku šťastiu nepomohla
napríklad genialita a talent, tak to áno
to by som brala
a vždy som závidela ludom ktorý niečo dokázali
.....
takže by som chcela byť niekým kto niečo dokázal a súčasne ostať sama sebou
ale inak som rada ze ja som ja a neviem co by som take zmenila.. bojim sa ze ked by som nejaku malu hlupost zmenila, tak by nieco podstatnejsie nebolo tak ako je to teraz a ja som teraz fakt 100% stastna. zisli by sa mi nejake korunky ale tak kym mam kde byvat a co jest som vpoho inak som uplne spoko v kazdej sfere