JAAAAAAAAAAAAAAAAA (btw tiez si myslim, ze to bol forek
Inak ludia takuto ponuku nemozte zahodit... Sak si kuk profil, ona je mimozemstanka! Nie sme tu samy, zahada vyriesena A este k tomu vyzeraju ako my, rozpravaju ako my viac neviem zistim napisem blog A specialne pre Rockstara aj blog o krizeni pozemstana s mimozemstanom
Jeeeejo.. Patris medzi vesmirnych ludiii ??? To poznas potom osobne astara serana ze ??? Ja by som s tebou isol... Krmit labutky alebo pavy... To je take romanticke...
stifut: a znesie fero dakoho? Lebo rufus je strasne ziarlivy.. etse neviem ako sa vysporiada s mojim manzelom (ehm chcela som poevdat snubencom... birdzsnubencom(A)
Postavíme sa teraz všetci a budeme spolu chodiť (po izbe napr.)... Keď tak nad tým rozmýšľam, momentálne sa mi vôbec nechce chodiť, takže už som zmenila názor - nie.
... ludia ved sa naozaj poniektori uvedomte... nemusi sa tu len do kazdeho picovat, je lepsie ked niekto zalozi takuto diskusiu, kde sa da dobre pobavit...
Ja neviem.. Mne to je uplne jedno... Mali by sme aj nejake pukance kupit... Alebo... chlebik.. Ale to by bolo najradsej na jar.. Cel by som vidiet jak sa paria labute... Hehe... Minimalne romanticke.. Sak vies ako Ale mozme aj teraz nekedy...
Jj.. Tak tak.. Chlebiik... Ale jaky gazdovsky ??? Nie predo mnou ale pred nami A myslim ze hejj... Sak to je prirodzena vec.. Jj.. Sak to ze je zima.. Ale nevadi.. Nejak to vyspekulujeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
som sa skoro zdrbal zo stolicky, ked som to videl... lol...
Inak ludia takuto ponuku nemozte zahodit... Sak si kuk profil, ona je mimozemstanka! Nie sme tu samy, zahada vyriesena A este k tomu vyzeraju ako my, rozpravaju ako my viac neviem zistim napisem blog A specialne pre Rockstara aj blog o krizeni pozemstana s mimozemstanom
PS: som sa fakt zabavil
A je tu aj nejaky poradovnik??? Bo vsetci naraz asi nepojdete!
A niekto mi tu povie, že som p1ča a nemá ani dôvod.
Nemám rada takých ľudí..Blink182fan..
A ľuďom, ktorým pripadám zúfalá, nie niesom..
A vy ostatný, ježiiš ste ma pobavili
Salamiik: Jooj krmit labutky s tebou vzdy rada pojdem
Filippp3: Noo sak aj do Billi mozme skocit