Prosím možte mi napísať aké sú podmienky prijatia, či je podla vás tá škola dobrá, či s nou nájdem v živote uplatnenie, prip aký odbor je najužitočnejši ??
Profesionálne sa venujem kresleniu a malovaniu už dlho, ale neviem či sa to naozaj oplatí aj
ja si myslim,ze je to super skola ,dala som si tam prihlasku ,ale nebola som na prijimackach lebo sa mi prekryvali termíny....ale podla mna ked mas zaujem o o vytvarne umenie a najdes si nejaky schopny odbor co ti sadne skusit mozes urcite,(ak neskusis budes si vycitat)
ja som sa hlasila do BB-na akademiu umeni ,ale smola toho roku to nevyslo
podla mna skusit mozes urcite pomaly sa mozes sem tam relaxacne zacat si citat aj dejiny umenia aby si mala prehlad bratislavske testy byvaju kus narocnenjsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ach. inak aj ja by som tam sla... len pochybujem ze na to mam.
ja som sa hlasila do BB-na akademiu umeni ,ale smola toho roku to nevyslo
podla mna skusit mozes urcite pomaly sa mozes sem tam relaxacne zacat si citat aj dejiny umenia aby si mala prehlad bratislavske testy byvaju kus narocnenjsie