Rada by som si tu niekoho vytypovala a začala si tvoriť kamarátstva aby som potom nebola hodená do vody ako ryba ... tie bývajú potom "leklé" ... a takéto situácie neoblubujem ...
Hmm.... ja som bola takto hodená do vody dvakrát aj bez počiatočných kamarátstiev a bez Birdzu a nikdy som nebola "leklá". Určite si nájdeš v 1. semestri parťákov, s ktorými si budeš rozumieť hneď od začiatku. Držím palec pri štúdiu, nech sa ti darí!
@chassity Vieščo, čo stastie nechcelo, som prijatá aj na žurnalistiku do Nitry, ale neviem... mna to viac láka na FMK, lenže ma vážne mrzí, aké názory na FMK panujú v nevedomej verejnosti ..alebo ako mám pomenovať ľudí, čo tam ani nechodia a tvrdia na ňu samé hlúposti?
hej, to by bolo super veď 16-teho je zápis! Inak to sa budú už voliť aj povinne a voľne voliteľné predmety?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ešte mi nič neprišlo :/
jop,nevzali ma.
hej, to by bolo super veď 16-teho je zápis! Inak to sa budú už voliť aj povinne a voľne voliteľné predmety?