Kto ide na Your Demise a BMTH ( 23.5-štvrtok-BA ) ?
Vyskytol sa mi tu menší problém,že nemám s kým ísť Proste zase sa mi osvedčilo,že ľudia sú prasce. Kto sa zľutuje nad dušou trageda pustovníka? SERIÓZNE ! ! !
a aký je v tom rozdiel, keď pôjdeš s niekým cudzím, kto sa ti tu ozve (čo je malá pravdepodobnosť), alebo pôjdeš sama? to máš úplne jedno, choď sama proste.
Čekujem akcie v Nu Spiritoch, mala v bare nedávno koncert. A ja ako dosť rada také koncerty pri drinku, niekoho mladého a neznámeho. A nebola som tam síce, ale vypočula som si, a odvtedy šírim závislosť
Inač rádio nepočúvam, ani fm, to len z komentárov na fb viem, že tam bola
A tak celkovo máme pár spoločných známych, tak sa to aj cez fejzbučik šelijako posharuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nárek nikomu nepomôže. ja potrebujem parťáka/parťáčku
teba napr., hneď ako vypneš katarziu
a sama dobre vieš, že ona sa nedá vypnúť
no ale tiško už, lebo tu spamujeme
ja už sa neviem dočkať albumu, prvý, ktorý si kúpim originál
a aby si vedela, nemám ťa rád odkedy si ma nakazila
dnes som ju vôbec nepočúval, potom sa sem nahrnieš a teraz už zas čakám na poslednú rannú inovať (tralala)
Čekujem akcie v Nu Spiritoch, mala v bare nedávno koncert. A ja ako dosť rada také koncerty pri drinku, niekoho mladého a neznámeho. A nebola som tam síce, ale vypočula som si, a odvtedy šírim závislosť
Inač rádio nepočúvam, ani fm, to len z komentárov na fb viem, že tam bola
A tak celkovo máme pár spoločných známych, tak sa to aj cez fejzbučik šelijako posharuje...