@matii tiež som si vravel... učiac sa také bizarnosti ako ekonomika, projektový management, či sakrálne umenie... niekto holt silou-mocou potreboval naplniť potrebný počet hodín...
Na tu skolu sa hlasia sami studenti co ledva prechádzali z ročníka do ročníka. A sociologiu tam sa hlási fakt fakt malo ludí lebo je to hluposť podľa mna toto studovať. Moje kamošky čo vkuse prepadali s odretými ušami smaturovali si tam dali s prče prihlašky ale nejdu tam lebo že tam zoberu fakt hockoho a na taku školu ist nechcem sorry
to je silaaaaaaaaaaaaa... ja sa pýtam kto ide na tú školu na ist. tento rok .. že spoznám ľudí čo tam idú.. a nepýtam sa, že kto uvažuje tam ísť.. niektorí tu píšete akokeby vás tam nútim isť.. ja som len chcela vedieť či je tu niekto, kto tam nastúpi v septembri, alebo kedy sa začína výška.... ach...a keď tam nejdete tak nechápem prečo sa vôbec ozývate..
@teenka tak nemudruj niektore kombinacie a studijne smery su tam naozaj tazke... na druhej strane som pocul uz za tie roky mnoho inyc ludi z inych skol rozpravat o ich studijnych odboroch a najdu sa aj omnoho horsie skoly ako KU, len bohuzial - jej meno je stale rovnake. Mozem to prirovnak v velkym famam o marihuane, ak vies o com hovorim...
To ale co ty studuješ na tvoj odbor dokonca ani na fakultu som neliezla. Podla mna bude len ta baba lutovať že si toto vybrala akurat ten odbor. Okrem toho nestudovala som tam takze nevem ako to tam je viem ze najhorsi studenti nasej skoly tam isli na vyšku a samý taky hmm na zamyslenie ze fakt ked uz sa oni dostali na vysku tak vsetci mame nadej, a vsetci sli tam samozrejme zdravot. vedy.
panebožeee v dnešnej dobe už je každý na výške..poznám chalana, ktorý vyšiel zo strednej bol obyčajný kuchár a teraz študuje právo.. podotýkam právo na KU nie je tak ktovie na akej inej SUPER KVALITNEJ univerzite to študuje nie? škola ako škola.. v konečnom dôsledku, kto sa vás pýta, kde ste študovali? zamestnávateľ to bude nejak riešiť? pochybujem.. aj tak nebude každý robiť to čo študoval, lebo to by už potom o chvíľunemal ani kto vymalovať, opraviť záchod a všetky tie veci, keď už každy študuje ..............ty máš skúsenosť, že na tú školu išli iba sami flákači ja zase poznám samých biflošov čo tam šli takže neviem neviem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@6 @onetouch tak
@7 @spring92 tak !
@liss1 @teenka