@raaprytmu silvo jak mozes trepnut takuto kokotinu? habera je jednym z najlepsich slovenskych spevakov vobec a v SHS je zasluzene pretoze on dokaze naozaj posudit kto ako spieva...
rytmus je len kokot...cigan z ulice...ani neviem jak je mozne ze ho dali do poroty...bud zopakuje haberov nazor po svojom alebo trepne prvu odveci kokotinu co ho napadne...on tam proste nema co robit...kazdy jeho nazor ma dostava do varu...
@raaprtymu - chod do pyčy s kryplusom aj traperom a skus opčas otvoryt očy, pozryet sa po svete a počuvat ušamy a ne ryťou a možno zystyš čo je dobra hudba.
a potom si prípadne zopakuj prvý stupeň základnej školy a možno si všimneš kde a prečo robíš zo slovenčiny nechutný paškvil
ej, slovenčinárka odviedla zlú prácu. Nebazírujem na 100% gramatickej správnosti, ale občas to trocha kole oči Skús si všímať červené vlnovky a píš tam iné písmenká, kým to nezmizne
bože bože božeeeeee kam speje tento svet, deti nevedia gramatiku a ešte majú divné chute čo sa týka hudby a začínajú byť pri......!!!! toto má byť naša budúcnosť???
Keby som sa pred Teba postavil, stiahol gate a začal Ti točiť vtákom pred tvárou malo by to päť krát viac estetický efekt ako ten jeho posledný "track"
nemám Rytmusa rád ale musím uznať že v hlave nasraté nemá ako si niektorí môžu myslieť. možno je vulgárny a zo štýlu jeho rečí je mi na grc ale pravdu má. no na druhej strane Habera je poriadny srandista. výroky alá "falošné jak divá sviňa" nemajú chyby. a tiež kto si myslí že Habera je super spevák tak je na omyle. on je absolútne tuctový spevák no zato uši poriadne vycibrené.
@raaprytmu všetci vieme že Rytmusovi pekne jebee...tak sa kľudni tu. lebo ty si jeden z mnoha jeho "kráV čo mu sadli na jeho lep
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
:´(
nauč sa gramatiku ! ! ! a až potom zakladaj ankety :/
rytmus je len kokot...cigan z ulice...ani neviem jak je mozne ze ho dali do poroty...bud zopakuje haberov nazor po svojom alebo trepne prvu odveci kokotinu co ho napadne...on tam proste nema co robit...kazdy jeho nazor ma dostava do varu...
a že si taký istý kokot, ako rytmus.
@julca411 nejde mu pridať nejake landovky pre istotu ešte??
Haberu sice moc nemusim, ale treba uznat, ze je to PAN spevak, resp PAN porotca, ktory pocuje aj najmensi prd mimo tonu.
a potom si prípadne zopakuj prvý stupeň základnej školy a možno si všimneš kde a prečo robíš zo slovenčiny nechutný paškvil
zabte mě !!!
Keby som sa pred Teba postavil, stiahol gate a začal Ti točiť vtákom pred tvárou malo by to päť krát viac estetický efekt ako ten jeho posledný "track"
@raaprytmu všetci vieme že Rytmusovi pekne jebee...tak sa kľudni tu. lebo ty si jeden z mnoha jeho "kráV čo mu sadli na jeho lep