Máziková bola kedysi celkom dobrá speváčka, ked ešte spievala s Duchoňom. Mnohí zrejme poznajú len tú jej súčasnú tvorbu a vystupovanie, čo je dosť škoda.
Dara Rolins s tým jej zahlieneným hlasom a pesničkami úplne trápnymi a odveci. Už by o nej nikto nevedel, keby nie je s Rytmusom a neohryzáva mu palce na nohách.
sorry ale vyber je dost nahovo.... samco, brano, drahomira a martin, a vykopavky ako kazik a mazikova....
to je v pohode, na tom sa zabavis a nikde to nepocujes, len ked si to zapnes na YT
skorej by som vypichla dominiku mirgovu, IMT smile,dedmod, smatanovu, no name, nezabudnime aj na samecka tomecka....
jeho pojebane liginy dpc : proste zto je kdesi na urovni jarosa, ale ten aspon pochopil ze ma maximalne na detsku hudbu.... a taktie z nemozme opomenut ani kristinu s textami od peteraja prsote
Pri niektorych pesnickach od duricu som vazne citila fyzicku nevolnost, co sa mi dovtedy nestalo pri ziadnej hoc aj otrasnej pesnicke. V praci, kde bolo permanetne naladene radio expres, som preto bola pod tymto psychickym (vlastne aj fyzickym) natlakom nutena dat po mesiaci vypoved.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nepocuvam ich predsa.
Predsa ja.
@nats A veď on robí pre decká celkom dobré veci
to je v pohode, na tom sa zabavis a nikde to nepocujes, len ked si to zapnes na YT
skorej by som vypichla dominiku mirgovu, IMT smile,dedmod, smatanovu, no name, nezabudnime aj na samecka tomecka....
inac chcela som dat podobnu anketu aj ja ale asi uz budem trapna
a Brano je legenda predsa