Rytmus...
Sám viac krát vo svojich songoch spieva: Najlepší raper v Europe!!!
A aj je porovnajte si jeho popularitu s ostatnými, pozrite sa na hudbu v pozadí tie elektro preefektované zvuky super spracované, proste kvalitný rap...
ako môžeš pridať pod anketu o najlepšieho rapera aj producentov? a za druhé - ťažko môžem hlasovať, keď si do možností dal skoro to najslabšie, čo v SK rape môžme nájsť? (okrem Separisa a Rytmáča samozrejme)
"šeci sa pýtajú, či som už v porádku,
v porádku, v porádku, asi som v porádku,
bratranec hovorí – mrkva sa sadí do rádku,
maso dávam do pácu od pondelka do pátku,"
jednoznacne tento pan K.ajo ako mozte vidiet aj z citacie, jednoduch pan.
Dal by som Separa, ale tomu to v poslednom čase dobre zaje*áva...
Inak Wonder, niekto z GR, Strapo, Mora a neviem Rap síce počúvam už odvtedy čo som začal nejakú hudbu počúvať, ale už ma moc nezaújma väčšina súčasného rapu - stále počúvať tie egotripy a povýšenecké "nová technika, stúpam hore a vy ste hovná"
pokial sa nemylim tak posledny dvaja su len producenti alebo dj alebo co aaa ja by som tam dal niekoho uplne ineho co ja viem asi Plexo ale je vela inych dobrych napriklad SEdlaci a dalsi zahoraci alebo Boy Wonder , Torula a inak tak v poslednej dobe sa mi lubi Chazo .... inak s toho vyberu Kali a Separ ostatny su uz mimo
@maugly lebo robi same hluposti a je na to hrdy. nemysim jeho rap ale jeho zazitky ktore spomina a strasne to uznava...jak napr cestoval ako bezdak a povazuje to za dobrodruzstvo. resp asi v tom je fet ale to je tiez hrozne.
@sexywoman jj preefektovane elektro zvuky a autotune zarucuju kvalitny rap..a este ked si rytmus sam na seba povie, ze je najlepsi v celej europe..tak to si nedovolim ani tvrdit opak v tomto pripade
@ssnehulienka preco sem davas kaidzasov text,ked ani nieje v ankete a ani sa ti to nepaci?
@sexywoman Rytmus je medialna slapka, cela jeho popularita stoji na tom, ze je medialne znamy a pcha sa do kazdej rite... a ako moze byt najlepsi v Europe, ked ho nikde okrem SR a CR nikto nepozna? aj ked to je dobre, by sa na nas cela Europa zabavala... dneska som tie jeho ko...iny musela v krcme pocuvat mi skoro hlavu roztrhlo...
joj pisem tu ako keby som tieto sracky uznavala vobec ako hudobny styl...
ale teraz pocuvam ten novy album KF a par trakov sa tam najde aj normalnych teda ze je to iba rap a ziadna elektro hudba a skriekanie spevacok a podobne ale hovorim len par
@maugly aktualne - Rytmus phone. predtym talentove sutaze, reklamy. snad si nemyslis, ze bol prvy, koho oslovili. on je len taka slapka a tak sa rad pretrca, ze to neodmietol a hlupe detiska ho pocuvaju, lebo ho poznaju z radia a z reklamy na Telekom, kde s celenkou na hlave "spieval" taketo celebritky pozname aj zo zahranicia, on nie je prvy ani posledny, ktory nevdaci za svoju popularitu kvalite, ale medializacii a skandalom.
KF na nich som vyrastal a teraz Momo, Steel, Separ, Kali - Spirita už nejak nemusim, jedine čo riesi je tráva, minule som s nim pozeral rozhovor a bol totálne zhúlený, ledva rozprával už to je podľa mňa moc
v Čechách urcite PSH, El Nino, Ektor, Indy, James Cole
@kitty7 rytmus phone? Cele to suvisi s tatrabankou,ktora si ho zavolala na svoju kampan ohladom tatra akademie a otvarania novych studentskych uctov,na ktore deckam pripisu 30€..ja si myslim ze je celkom jasne,preco si na takyto projekt od 15-26 rokov pozvali rytmusa.(btw ten rytmus iphone sa neda kupit,je to len vecna vyhra)
radia same hraju pesnicky,ktore su bez
vulgarizmov a ludi bavia,takze mozu v mediach rotovat(napr.pribeh s tinu)
Telekom si ho zavolal na reklamu po vydani albumu,ked bol okolo neho osial a televizie mu platia statisice aby ucinkoval v urcitych ich programoch.
@maugly Toto presne v jednej pesničke spieva, že kokoti sa boja priznať že su dobrý a potom nie su...
Ked je najlepsí v Europe, tak prečo by si to nemal priznať, a hovoriť jak vsetky sračky že: Aaaa, myslím že sa mi to podarilo, ale ... vsak nech posudia druhý....
On sa pozrie že má viac videní jak zbytok raperov na SVK dohromady tak si povie že hej som najlepsi... A nejde len o zvuky ale aj jeho hlas ma tam odhodlanie a proste musis uznať že ma najlepsi hlas a este lepsie rapuje...@kitty7 skus mu to povedať do očí A pozri si komenty k jeho songom na YT, aj Poliaci aj neviem kdo každý tam píse: Really good rap, from Poland.... from Germany....
@mcvpn Tak a kdo je lepsi... ? Akoze fakt uprimne si povec....
Nemas ho rad lebo sa ti nepaci text co ma v pesnickach... Pripadne mu niektori ludia zavidia... Ale ked si pozries jeho songy a zapocuvas sa do spracovania, a aj do toho spevu, proste musis uznat ak si odmyslis text a budes ho hodnotit normalne ze super rapuje aj hudba je super a proste super napady, proste najlepsi raper... a kdovie ci len v Europe...
ten zdrogovaný skinhead ktorému tu ktosi pred 2 týždňami robil kampaň do európskeho parlamentu na základe zlegalizovania marihuany (chvalabohu neúspešnú)
@sexywoman
1. nauč sa slovensky
2. darmo ti poviem, keď si zadubený a ideš si svoje, ale
Dizzee Rascal
Mike Skinner
Sido a mnoho ďalších
3. nevieš dôvod, prečo ho nemám rád
@mcvpn Tak možností je viac prečo ho nemas rád, možno že kedysi si ho mal rád ale stalo sa ti niečo takéto, možno že aj ten na tom video si ty
: » www.mojevideo.sk/video/6bc6/rytm...
Kdovie čo sa ti stalo
@maugly iste, nemame tu lepsie tvare, ktore by oslovili, urcite pan Rytmus bol prvy, komu zavolali a zaplatili mu vyssi honorar ako komukolvek inemu, lebo on je panko riadny dobre som sa pobavila urcite kazda nasa "celebrita" sniva o tom zahrat si v reklame pre telekom uz som to napisala, Rytmus je medialna stetka, dobre vie, co robi... na to, aky je hlupy...
@sexywoman ja mu kludne do toho ksichtu aj naplujem aky je trapny... take komenty by som si nasla pod videom aj ja keby hodim na YT nahravku ako rapujem to je velmi zly argument
A tento dokonca aj nabral posledne kusky odvahy, ale aha jak dopadol... » www.mojevideo.sk/video/6bc6/rytm...
Je rozdiel nieco hovorit za PC z bezpecia domova a v realite to aj spravit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Sám viac krát vo svojich songoch spieva: Najlepší raper v Europe!!!
A aj je porovnajte si jeho popularitu s ostatnými, pozrite sa na hudbu v pozadí tie elektro preefektované zvuky super spracované, proste kvalitný rap...
Delik,Supa,Strapo,Momo,Tono S,DNA,Čisty,Boy Wonder atď...
Inak zamna je to momentalne wonder
"šeci sa pýtajú, či som už v porádku,
v porádku, v porádku, asi som v porádku,
bratranec hovorí – mrkva sa sadí do rádku,
maso dávam do pácu od pondelka do pátku,"
jednoznacne tento pan K.ajo ako mozte vidiet aj z citacie, jednoduch pan.
(nepocuvam tento styl "hudby")
Inak Wonder, niekto z GR, Strapo, Mora a neviem Rap síce počúvam už odvtedy čo som začal nejakú hudbu počúvať, ale už ma moc nezaújma väčšina súčasného rapu - stále počúvať tie egotripy a povýšenecké "nová technika, stúpam hore a vy ste hovná"
@afew preco?
aj niektory s tychto co napisali @lepka a @raurus teda seci okrem DNA
hluposti robi jeto blazen
@ssnehulienka preco sem davas kaidzasov text,ked ani nieje v ankete a ani sa ti to nepaci?
joj pisem tu ako keby som tieto sracky uznavala vobec ako hudobny styl...
@kitty7 kam vsade sa rytmus pcha? povedz mi
v Čechách urcite PSH, El Nino, Ektor, Indy, James Cole
radia same hraju pesnicky,ktore su bez
vulgarizmov a ludi bavia,takze mozu v mediach rotovat(napr.pribeh s tinu)
Telekom si ho zavolal na reklamu po vydani albumu,ked bol okolo neho osial a televizie mu platia statisice aby ucinkoval v urcitych ich programoch.
Ked je najlepsí v Europe, tak prečo by si to nemal priznať, a hovoriť jak vsetky sračky že: Aaaa, myslím že sa mi to podarilo, ale ... vsak nech posudia druhý....
On sa pozrie že má viac videní jak zbytok raperov na SVK dohromady tak si povie že hej som najlepsi... A nejde len o zvuky ale aj jeho hlas ma tam odhodlanie a proste musis uznať že ma najlepsi hlas a este lepsie rapuje...@kitty7 skus mu to povedať do očí A pozri si komenty k jeho songom na YT, aj Poliaci aj neviem kdo každý tam píse: Really good rap, from Poland.... from Germany....
Nemas ho rad lebo sa ti nepaci text co ma v pesnickach... Pripadne mu niektori ludia zavidia... Ale ked si pozries jeho songy a zapocuvas sa do spracovania, a aj do toho spevu, proste musis uznat ak si odmyslis text a budes ho hodnotit normalne ze super rapuje aj hudba je super a proste super napady, proste najlepsi raper... a kdovie ci len v Europe...
2. supa
3. tesla
4. danosť
5. michadelik
6. lil' idea
7. bene
@sexywoman
1. nauč sa slovensky
2. darmo ti poviem, keď si zadubený a ideš si svoje, ale
Dizzee Rascal
Mike Skinner
Sido a mnoho ďalších
3. nevieš dôvod, prečo ho nemám rád
:
» www.mojevideo.sk/video/6bc6/rytm...
Kdovie čo sa ti stalo
@sexywoman ja mu kludne do toho ksichtu aj naplujem aky je trapny... take komenty by som si nasla pod videom aj ja keby hodim na YT nahravku ako rapujem to je velmi zly argument
@kitty7 s tym sexywomanom sa nebav ani, to je vydrbany rayenn 15 rocny zakomplexovany skaredy
A tento dokonca aj nabral posledne kusky odvahy, ale aha jak dopadol...
» www.mojevideo.sk/video/6bc6/rytm...
Je rozdiel nieco hovorit za PC z bezpecia domova a v realite to aj spravit...
- aj keď ja tento typ hudby nejak neuprednostňujem (na to musím mať iba náladu alebo potrebu motivácie)
mám rád
takýto másterynk
gde bít je výrazný tagto oproti voqalom