Iste každý pozná dilemu : "Čo kúpiť na sviatok?" ..... poraďte čo by ste darovali, čím by ste prekvapili svoju polovičku Vy ? - tým nerátam starú klasiku : plyšák, spodky atd....
podla rocneho obdobia... na jesen / v zime taky wellness vikend, alebo v lete staci aj taka dobrodruzna stanovacka niekde uplne odveci v prirode, a z tych materialnych veci nieco, neaka vec, s ktorou je partner nostalgicky spojeny... (na priklad neaka detska spomienka, alebo tak...) ...
ja najradšej darovávam veci ako album so spoločnými fotkami alebo spravím prezentáciu s nejakou našou obľúbenou pesničkou a napíšem tam všetky spomeinkové veci alebo aj video nieje ylý nápad...ale moju bývalú polovičku najviac potešila báseň,vytvoreá special for him alebo ked tak nejaký pekný výlet si spraviť,sami..len ja a on..... takéto darčekz sa mi rátajú najviac...
Nemas zle napady, nad nejakym vyletom (to video som rozmyslala uz davnejsie ale stale som sa na to nedala) .... len neviem kam ten vylet,, nieco, aby to nebolo suche . . . stale take iste....aby som mu dala ten pocit, ze nevie co sa bude diat musim to premysliet, mam na to este mesiac, ale to prejde tak rychlo, ze ked sa neposnazim , tak ostanem pri plysakovi :/
@8@lenushik4 no ty si teda kulova, je to nejaky neznamy styl humoru alebo si len prijebana? kurva vysvetlite mi niekto naco jebete do slovenskeho textu anglictinu?
@exonr , ešte som nepočula o niekom, kto by bol závislý na bryndzi... si musel byť veľmi zúfalý ale mal by si si stanoviť na začiatok nejakú normu cca na jeden deň, šak chudiatká ovce nebudú stíhať mlieko vyrábať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a dal by som jej zrkadlo
@8 @lenushik4 no ty si teda kulova, je to nejaky neznamy styl humoru alebo si len prijebana? kurva vysvetlite mi niekto naco jebete do slovenskeho textu anglictinu?