Štát by si mal najskôr urobiť poriadky z ministrom financíí Počiatkom...osobne mi nevadí žiadny človek, ale tento mi nevonia v poslednej dobe, pretože patrične okráda štát a robí nekalé veci, pritom sa tvári ze je všetko v poriadku.
@15 poznam ho osobne a mozem povedat ze ako clovek je uplny pohodak... a tie reci o tom ze bol agent ma absolutne netrapia a nezaujimaju ...Keby sa mame pozret do minolosti inych osobnosti tiez by to nebolo ruzove
@16 a mna zas absolutne netrapi, ci sa ty s nim poznas alebo nie. kebyze sa osobne poznas s hitlerom, tak tiez na neho nemozem nic povedat? pre mna je kazik sviniar a je mi uplne jedno, co si o tom myslis ty.
@19 kde je vypisany dzurinda? ja ho v registracnych protokoloch stb nejako nevidim. a ziadny dzurinda ma momentalne nezaujima, momentalne totiz hovorim o kazikovi. ale ty budes asi jeden z tych ficovolicov, ktorych jediny argument je "dzurinda kradol"
@20 najskor by si musel chapat moj prispevok ..ale to je asi tazke co? povedal som ze viem asi lepsie ze aky je to clovek ako ty ..sudis ho uplne podla kktin ...sa pozri na vacsich sviniarov co robia ...toto je dost ubohe ..ale neriesim-nezajem! Nemienim ohovarat ludi ktori si to nezasluzia ...A neplet sem Hitlera to je troska ine kaffe ...nemyslis?
@21 ja ho nemusim nijako intimne poznat, pchat sa mu do riti a podobne. mne o nom staci vediet, ze za socializmu s oblubou donasal na mlade skupiny, ktore potom nemohli vystupovat a to mi uplne staci. je to fakt, nie je to z noveho casu a ked to tebe nepripada ako nejaky padny argument, tak ja to chapem, kazdy si vytvori mienku o cloveku na zaklade niecoho ineho. mne je proste jedno, ci ty ho povazujes za dobreho cloveka. podla mna on dobry clovek nie je a myslim, ze ako nezaujima mna tvoj nazor, tak teba nemusi zaujimat ten moj. ok?
@25 myslis ze niejeubohe hovorit to ked poznas niekoho zanmejsieho ze sa mu pchas niekde? Lebo mne sa to zda totalne ubohe toto napisat ..a tvoj nazor ma fakt nezaujima uz ...koncim s touto temou... nemienim niekoho ohovarat ked ani neviem cci je pravda to co sa hovori ...
1. Neda sa povedat o ludoch, ze su spiny bez toho aby ste ich osobne poznali. Poznam napr. jedneho politika a je to normalny clovek, ale "inteligenti" hovoria, ze spina.
2. Nevidim dovod preco by tam mali byt zname osobnosti (Durianova, Tasle, Rytmus...). Co im zavidis uspech? Ze si isli za svojim a prerazili? Ak hej tak spina si ty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@17 neviem, necitam.. ale ked myslis..
@19 kde je vypisany dzurinda? ja ho v registracnych protokoloch stb nejako nevidim. a ziadny dzurinda ma momentalne nezaujima, momentalne totiz hovorim o kazikovi. ale ty budes asi jeden z tych ficovolicov, ktorych jediny argument je "dzurinda kradol"
a zase vidno ze su tu rasiticke kurvy... ze vraj ciganski madari... debili
[za blizsie komentovanie by som dostal ban]
2. členovia smk
3. ostatní
2. Nevidim dovod preco by tam mali byt zname osobnosti (Durianova, Tasle, Rytmus...). Co im zavidis uspech? Ze si isli za svojim a prerazili? Ak hej tak spina si ty....
Takze dalsia "inteligentna" diskusia...