@pilkakory aha dakujem za informaciu,no ja som to tiez tak chcela urobit,ale neviem kto presne ide z tych ludi na ten odbor co ja.lebo to je zmiesane :o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale to ti netreba,spočítaj si vo svojom odbore,koľko majú ostatní bodov,a zistíš,na akom si mieste.
Ja som to tiež tak urobila.
Tam,kde sú aj špecifické testy je to ľahšie,kde iba všeobecný,tam je lepšie počkať,ťažko z toho vyjsť.
a ďakujem aj ja
zajtra by mali zverejnit oficialnejsi zoznam prijatych studentov, takze uvidime.. ja som zatial neoficialne v prvej patnastke na kombinaciu SPJ-AJ
ako si na tom ty podla tvojich vypoctov? je to odbor, na ktory chces nastopro ist? pretoze ak hej, od septembra sme spoluziacky
S mojimi výpočtami som na tom fajn,čo som počítala hneď,ako boli predbežné,bola som 7. v poradí.
Ja som dávala iba tento odbor,čiže nemám čo riešiť-celkom fajn sa kontaktovať už skôr so spolužiačkami(keďže chlapcom sa nechce veľmi na tie jazyky )