mne sa chce spat, som uplne mrtva a neviem z coho, tak som si zmierena s tym, ze mi to pomoze len ist skor na malu, uvarila kavu a pomaly ju pijem a necitim stale nic, hoci je pravda, ze som si dala tak 1/6 čl
ja som posledny tyzden strasne prispata... asi nie je najvdacnejsie byt nervozny z pomerne pekneho pocasia, no ja uz som psychicky nastavena a natesena na jesen, tmavu ,uprsanu a pochmurnu...vtedy sa mi aj najlepsie uci...a celkovo existuje...okrem ranneho vstavania... a prisla som na to,ze to nie je len tento rok, ja to mam uz roky takto posunute,ze sa vzdy uprostred leta (august) zacnem tesit na jesen a uprostred jesene by som uz chcela,aby snezilo....najhorsi je prechod zo zimy na jar...blato a zima...:/ :/
Neviem aké počasie máš namysli lebo u nás je pekne, svieti slunco akurát nie je tak teplo.. Toto počasie mi vyhovuje úplne.. viac som bola omráčená keď bolo 35 stupňov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
uz by mohlo aj prsat
@piter09 podla mňa keď je pekne sme šťastnejší...
@tomias @nationalgeographic ^^ tiež si myslím
tak naše vykop,keď mas času