najvacsi exot je ten burzum, ktoreho hudba sa neda definovat slovom hudba, je i jedno, ako zareaguju ostatni , ktori s nim sympatizuju, nenarazam na jeho povesstnu minulost, jednoducho hudba
@ujoperun Ten exot z Burzum sa volá Varg Vikernes.Môžeš si byť istý tým,že hudba to je.Odhliadnuc od jeho chorých názorov je to metalová kapacita,teda skôr bola.Pretože jeho aktuálny počin je len slabým odvarom z čias jeho rannej tvorby.Aj ten jeho psychotický hrdelný hlas už nie je čo býval.
P.S. Ja nie som jeho sympatizant.Len nadšenec black metalu.
Myslím si,že Marilyn Manson je exot k pohľadaniu vo svetovej hudbe.
U nás zas Slíže a v ČR umelec,ktorý sa volá Tomáš "Necrocock" Kohout.
@krampus , ja viem o burzume a mayhem vsetko, az na jednu vec, koli comu vlastne burzu zabil euronymousa ??? vela sa toho popisalo, sakvake spekulacie preco atd . ale pravda je vo hviezdach,,
P.S. ja som nadsenec niecho co sa vraj vola melodeath metal ci svedsky metal ??? neverim wikipedii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Kto je podla vás najväčší exot z hudobnej scény ? Niekto, kto robí problémy alebo už len svojím štýlom
P.S. Ja nie som jeho sympatizant.Len nadšenec black metalu.
Myslím si,že Marilyn Manson je exot k pohľadaniu vo svetovej hudbe.
U nás zas Slíže a v ČR umelec,ktorý sa volá Tomáš "Necrocock" Kohout.
P.S. ja som nadsenec niecho co sa vraj vola melodeath metal ci svedsky metal ??? neverim wikipedii