z dievcat - coca-colla, klaudiqaa a este jedno velmi pekne dievca som si minule vsimla.. ale nick uz nepamatam.. samozrejme, ze ich je tu viac. len tieto som v poslednej dobe zaregistrovala
@elkiller - vek s chápaním nespájaj, i ked jasné, ze sa to nedá nebrať do úvahy.. a teraz si pvoedal riadnu hlupost, nemyslís.. ? ako sa daju ROVNAKE veci, chápať INAK ?
viacero je tu takých dievčat. niektorým som aj fanynka (teda ak spĺňajú aj druhé kritérium- hĺbka umeleckého cítenia, časté stotožňovanie s dotyčnej názormi, a pod. činitele)
@dudri !!!!! jak to ze si este vsetkym nepovedal kto je tu najkrajsi? vsetko musim sama robit.. uz tu davno malo stat ze zimuska je najkrajsia na svete
@diablo7 - ale čo to vidím toto =D ,ja neverííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím, jééééééééééééééééééééééééj ale ma to potešilo ináč, toto by som fakt od teba nečakala skor že tam napíšeš sám seba ,bože odpusť že si toto myslím o tebe,ale nie si až taký narcis jak Nicolle, že @wampirekiss
s tych co znam osobne ani jedena lebo ani jednu nepoznam .....a tie co som tu videl no @darkizz@sexisasa tie si pametam ale inak je ich tu este urcite dost
Minule som sa hrabala vo vebkách a našla som jedného takého človeka..ale za svet si nespomeniem na nick ani na bydlisko ani nič. Síce by som sa ešte rada pokochala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
"TY"
z chalanov... vsetci, co su v mojom albume
» www.birdz.sk/webka/keuska/fo...
@zuzulka98711
@hajzelodkosti (nemysli si že to máš zadarmo )
@angel...
@popolcek
@wampirekiss
@blueberry
skusim spomenut z birdzaciek co tu chodievaju: -@skakalka
-@zemina
-@grietusha
-@singourney
ak som niaku neuviedol tak to len preto ze tu nechodieva....
z chalanov neviem kedže nie som gay.
este som videl @darkkizz , @smajlgirl a jednu dievcinu s modrymi ocami a cervenymi kuceravymi vlasmi.. netusim uz aky ma nick
Ako napríklad: Najväčší magor birdzu?
no a Mário by napísal, že ja zajko30 alias filipko hehehehe
filip
@pernik ach ďakujem a vieš že je jasné že môj hlas má len jeden chutný perník ^^
a este @neway samozrejme, aby sa nepovedalo
OK tak zahlasujem za teba
@orfea2 tyy si teeeeeeeeeeeeeeeeeplaaaaaaaaaaaa