@pilkakory no dobre.. ..ja si počkam na oficialne vysledky..ale poteši ma ak tiež budem môcť to miesto v BB niekomu prenechať. ..a snáď sa stretneme v tej blave heheh..
@pilkakory áno vidime sa.. ..ale zas tam pišu že len informativne oj...sak am porazi dovtedy...ale tak som v tom zozname.. ..snad už traktor z neba nespadne....
@pilkakory aa ja už som tiež tam...už sa nad tym nepozastavujem teraz ...v mojom odbore je nas tam len 5..tak už je to snáď definitívne ...ale sa veeľmi tešim jay..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
rada by som, uvidíme v sobotu pokial bude poradie také ako je teraz na nete tak by som mala byť prijatá
Tak sa teda vidíme
angličtina- francúzština ale dala som si aj anj- arabčinu ale hádam tam nie, neviem ako to oni rozhodujú... a ty?
Proste sme tam,ja som všetkým vravela už hneď po skúškach,keď som spočítala body,že idem do BA,nebuďte neveriaci Tomášovia
Akurát,že tam je až 20 ľudí a majú brať 15.
Tak neviem či tých 5 dali ako potenciálnych náhradníkov,keby niekto z 15tky neprišiel na zápis alebo ako.
Tak teda sa môžeme tešiť a ja už idem hľadať nejaké dobré kluby chcelo by to privítaciu párty potom poriadna zoznamovačka a tak
@kielenkaantaja
Jéj, aj mňa zobrali, tak sa vidíme