Včera som konečne prešiel v Brne od Avionu do Olympie. Ale nešiel som cyklostezkou, zablúdil som v lesíku ktorý sa tiahne popri Svratke a išiel poriadne hustými krovinami.
Bolo to prvý krát čo som praktizoval análny fisting.
Zacinas byt uz ako zomri... ked nemas co uz vymyslet tak a zotieras si od toho stresu pot z hlavy, tak chvalabohu su tu este vzdy vegani z coho sa da spravit nejaky narychlo ukovany humor
@ps102 zasluzi si trapne fore na birdzi? si jej nalozil!
ako je to smutne ale je fest pokrytecke to mega rozculovanie aka je pica, pricom kazdy z rozculujucich sa sa podiela na tyranii a vrazdeniu inych zvieratiek a to si neobranujem tu zensku, macky su velmi diskutabilne ohladom vege stravy, preto by som si ja macku nezaobstarala, leda tak na zahrady kde by si kohla aj mysi chytat a tak ale to mi je uplne jedno. Buchate sa do hrude a robite este horsie laura out
Sa mi páči ako ste tým pohoršení a ako obhajujete biologicky vhodnú stravu pre našich milovaných mäsožravcov, NO škoda, že minimálne polovica z vás kupujú granule z tesca/z lidlu, kde je asi tak 6%živočíšnych proteínov (nevyjadrujem sa k tomu, aký pôvod majú tieto živočíšne proteíny)
V tom prípade už by som fakt radšej stavila na KVALITNÚ vegánsku stravu. Komentáre typu : "Ja kŕmim drahým royal caninnom nie darlingom!!! " za 3 .... 2 .... 1
Na svete existuje tak 5 ľudí čo sa snaží kŕmiť mačku veganskou stravou.
Ale tisice kokotov to budú riešiť
To je akoby sme riešili tých 2 ľudí na svete čo sa snažia dodať svojim deťom energiu pomocou elektrických šokov
Teraz poďme založiť o tom fórum alebo sa snažiť vytvoriť nejaký nepodarený vtip! Cítim sa akoby som sa vrátil v čase do 1. stupňa ZŠ
Vam už jebka riadne s tymi veganmi. Ked chcete zrat travu a korienky nech sa paci, ale macke ako prirodzenemu masozravcovi prisudzovat veganstvo je tyranie zvierat. Btw. granule su len doplnok stravy, macka musi prijimat okrem granul aj plnohodnotnu potravu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A mozno este vegansky zralok a krokodil
Bolo to prvý krát čo som praktizoval análny fisting.
» scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0...
Myslíš si, že hentá ženská si to nezaslúži????
» birdz.sk/loveilluminatio...
ako je to smutne ale je fest pokrytecke to mega rozculovanie aka je pica, pricom kazdy z rozculujucich sa sa podiela na tyranii a vrazdeniu inych zvieratiek a to si neobranujem tu zensku, macky su velmi diskutabilne ohladom vege stravy, preto by som si ja macku nezaobstarala, leda tak na zahrady kde by si kohla aj mysi chytat a tak ale to mi je uplne jedno. Buchate sa do hrude a robite este horsie laura out
V tom prípade už by som fakt radšej stavila na KVALITNÚ vegánsku stravu. Komentáre typu : "Ja kŕmim drahým royal caninnom nie darlingom!!! " za 3 .... 2 .... 1
"minimálne polovica z vás kupujú granule z tesca/z lidlu"
To ti prezradila kúzelná guľa?
Ale tisice kokotov to budú riešiť
To je akoby sme riešili tých 2 ľudí na svete čo sa snažia dodať svojim deťom energiu pomocou elektrických šokov
Teraz poďme založiť o tom fórum alebo sa snažiť vytvoriť nejaký nepodarený vtip! Cítim sa akoby som sa vrátil v čase do 1. stupňa ZŠ