ale neeeeeeeviem ked aj taky @xhtml je strasne sexy pritazlivy mlady muz s interesantnymi nazormi plnymi inteligencie a tolerancie.. neviem neviem ci som hlasovala spravne.. ach...
=-o to odkedy sa da pridavat moznosti do ankety? a jak??? fuha...mayo sorry, ale bol by si prudko ohrozeny dalsimi kandidatmi heheheh takze cestuju k tebe hej? to zas bude pařba
ale fest by ma zaujimalo kto je pod nickom @chcemsex podla azetackeho mailu co ma uvedeny to bude asi baba, ale myslim ze je to cisty FAKE nick, kedze tu je 6 dni registrovana a pozna vsetkych "nasich birdz kancov"
jediny kto tu ma komplexy si ty. nehovoriac o tom ze mladezi ides prikladom. keby som aj mal komplexy tak je mudre niekomu sa zato vysmievat ??? mas to ty v hlave v poriadku ??? asi nie... tvoj titul je presne vystizny, si zázrak birdzu lebo iba zázrakom môže byť niekto taký priblblý.
to je v pici moja popularita upadla uz nie som kontroverzny casy sa zmenili a ja sa stym musim zmierit dufam, ze na mna aspon s nenavistou v srdci spominate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
lebo ho mám v priateloch
@xperiax ok, vzdal som sa asexuality, sleduj webku
neviem neviem, či chcem ďalší
(stačí?
ináč, jedna anketa preorientuje tvoju sexuálnu orientáciu ?
ale nie, minimálne sa mi bude lepšie spať
akurát ku mne cestuje @mensrea a @hov ädo, sa potom zasmejeme
a @incubus je rovno vedľa mňa, hovorí, že sa zrazu cíti strašne škaredý
a všetko sa dá, keď sa chce
alebo stačí poznať lidi
(alebo všetkých adminov a niekoho podplatiť )
zasa, zasa?
nechcel by som.
bez si pisat blogy o tom ako trpis, my sa tu zabavame.
1) začal si ty rýpať
2) vieme na čom sa urazíš, o to ide
3) nie, niesi jediný na svete
4) nebaví ma to, daj mi pokoj, bude pokoj.
5) na všetko pičujeme, to nám ide
a hej, som dokonalý a titul som si vycucal demenciou z prsta
neviem, čo chceš počuť? Realita vie byť zlá, ja viem.
Sup sup novu anketu kde budem aj ja
1) vyjadril som si len svoj názor
2) urážanie ti ide, iné ani nevieš
3) nie , niesom jediný na svete
4) áno baví ťa to, pretože vkuse na môj názor odpovedáš čím svedčíš že ťa to baví (nehovoriac o múdrych komentároch v mojich blogoch)
5) opravujem - pičuješ (iba ty)
áno si dokonalý a titul si si vycucal demenciou z prsta.
viem čo nechcem počuť - teba. ani ťa nečítať, to MŇA to už nebaví vkuse sa hašteriť. Áno realita je zlá, aj ja viem, na tebe to aj príkladne vidím.
@mayo , nebud uz taky dolezity..
inac holyknight tam mal byt!
Ale ako boli prosim pekne kriteria na vyber "nominovanych" ?
asi sa mu tam páči
@midnightlady niekedy aj to bude
a baterka sa pozháňala, no chuť sa obnažiť už nie
neviem ani jedneho som nemala...
@Teny555 na to, že máš 15 rokov a hanbíš sa za seba, tak sú to dosť silné slová, nemyslíš?