@krampus no, asi také, že ich po chvíli vypli, lebo to bolo neskoro načasované a o desiatej už krčma musela dodržiavať nočný kľud a že som bola pritriezva na to, aby som sa odviazala
ale inak nie zlé
tak si počkaj, ja budem aj tak na izbe najskôr o dve hodiny
ked mam hodnotit spev (co by teda mali seci ale tak ty "krasavci" tam maju jebnute faninky a potom to tak aj vyzera) tak urcite je naj Koleckarova a potom Harich a najhorsi je Kurc
inak zaujimave jak seci hovorite ze TV nepozerate a ze Superstar je kktina a seci viete kdo jak spieva je to sice kktina ale nekedy si to pozreme seci tusim
hm, keďže už dospievam ( hľadím na to dosť subjektívne. môžem ja fakať kto ako vyzerá.
šepsík je zlatý, ale bohužel, moc to neumí, ale nemám voči nemu nič, rada si ho pozriem.
ševčík je úplný kráľ a môžem ja ......, čo komu jako neladí, vadí, falošňuje, pre mňa za mňa nech tam aj ujúka, ja ho počujem, tak ako ho počujem a mne sa to páči.
@tinka246 Ja som to myslela z umeleckeho hladiska .
A vidis - kazdemu je sympatickejsi niekto iny . Mne nejak extra sympaticky L.A. nepride, ale stale pozeram na spevacku stranku a uznavam, ze tam to nijako extremne nekazi. Lenze to nekazil ani Pinak, ani Jergus, ale Jerus si ziskal znacne nesympatie prilis sebavedomym prejavom uz od zaciatku - to bezny divak nerad vidi, hoci mal vlastne pravo aj byt na nieco hrdy. Ked si zas vezmes takeho Haricha alebo Sepsa - o speve obcas nemozno hovorit, ale maju neskutocnu charizmu pre tu cielovu skupinu, ktora posiela SMS-ky. A som velmi zvedava, kam az to dotiahnu .
@flussica to teda suhlasim...na Sespa som zvedava aj ja, že kam ho až pošlú aj keď spieva strašne ale je niečo ako bol Konrád, miláčik faniniek čo len vďaka nim šiel ďalej a Harich podľa mňa spieva celkom pekne...len superstar nie je iba o speve ale aj o tom kto ako pôsobí na ľudí a ako zaujme
Nechápem ako niekto môže mať rád toho Michala Šepsa.... je to obyčajný de*il... nenávidím ho.... Nemá tam už čo robiť, na šaškáreň je dobrý ale Superstar neni o šaškárniach ale hlavne os pievaní a o výzore a jak pôsobí na pódiu....no Mišo pôsobý jak šialenec na pódiu, nevie spievať, a ktomu sa nevie ani obliecť...
ale tá posledná, čo tam je... som queen fan big a ten who wants to live forever zaspievala nielen dokonale, ale prekrásne, až som si pomyslela, že freddiemu by sa toto vystúpenie páčilo určite, mala to spievať úplne celé, škoda, úžasné to bolo, niečo ako chodúrove halelujah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Pozerat sa na Haberu , Mareša ma uz davno omrzelo , uz duplom na spuchnuteho Rytmusa
@normalkomar možno niektorí ani to nie
Predsa len, aj ja som len malé 15 šťeňa čo ho žerie.
No keby som tam bola tak tam nevrieskam ako ********* ****. Trhá to uši. A kazí dojem.
ale momentálne som v škole za pc, nemám to tu... kľudne apeluj na ladyofcarnage ak chceš, tá to má v počítači tiež
(a ak si myslíš, že to sem dám len ak ma budú ľudia neskutočne prosiť, tak áno, uhádol si )
ale inak nie zlé
tak si počkaj, ja budem aj tak na izbe najskôr o dve hodiny
čím viac, tým lepšie
inak rytmus (ako inak)
veď tak dáko som to myslel
šepsík je zlatý, ale bohužel, moc to neumí, ale nemám voči nemu nič, rada si ho pozriem.
ševčík je úplný kráľ a môžem ja ......, čo komu jako neladí, vadí, falošňuje, pre mňa za mňa nech tam aj ujúka, ja ho počujem, tak ako ho počujem a mne sa to páči.
ale haricha by som skopala na smrť to bez pardónu
Ale velmi sympoš je Lukáš Adamec a aj perfektne spieva
A vidis - kazdemu je sympatickejsi niekto iny . Mne nejak extra sympaticky L.A. nepride, ale stale pozeram na spevacku stranku a uznavam, ze tam to nijako extremne nekazi. Lenze to nekazil ani Pinak, ani Jergus, ale Jerus si ziskal znacne nesympatie prilis sebavedomym prejavom uz od zaciatku - to bezny divak nerad vidi, hoci mal vlastne pravo aj byt na nieco hrdy. Ked si zas vezmes takeho Haricha alebo Sepsa - o speve obcas nemozno hovorit, ale maju neskutocnu charizmu pre tu cielovu skupinu, ktora posiela SMS-ky. A som velmi zvedava, kam az to dotiahnu .